Elveszett Szaffi cicánk!

2009. márc. 19.-én délelőtt tűnt el Budapest I. kerületében a Toldy gimnázium környékén. Ragyogó fekete szőrű /kissé hosszabb szálú az átlagosnál/, sárga szemű, kistermetű, két éves, ivartalanított nőstény cica. Az álla alatt a nyakán néhány fehér szőrszál látszik. Pár napos korában találtuk az utcán, sikerült felnevelnünk, és nagyon a szívünkhöz nőtt. Kérem értesítsenek, ha bármi tudnak róla, a megtaláló jutalmat kap.

Ezen a telefonszámon várjuk a hívásokat: 06-20-4682836.

3 hozzászólás ehhez: “Elveszett Szaffi cicánk!”

  1. Cat írta:

    Jajj Istenem, hogy van a Cica? Remélem már jobban!!!
    Együttérzéssel, Cat

  2. Szendrey Gáborné írta:

    Köszönöm mindenkinek az együttérzést, és a segíteni akarást, de megkerült a cica! Igaz, hogy állatkórházban van, és csak nagyon kicsi az esély, hogy életben marad, de hát a cicák nagyon szívósak, én bízom, hogy felépül. Beleesett egy 5 méter mély aknába,/a mellettünk levő ház kertjében, persze senki nem hallott semmit/ és az oldalába fúródott egy vascső. Én találtam meg a hangja után, és a tűzoltók vették ki. /10 perc alatt ott voltak!/
    Szurkoljatok velem, hogy meggyógyuljon! Mindenkinek azt üzenem, hogy ha eltűnik a cicája, ne adja fel, mert Szaffi 2 hétig életben maradt sebesülten, étlen-szomjan. Mindenhova nézzetek be, főként a közvetlen környezetetekben, és többször is, mert nem mindig adnak hangot, félnek, megbújnak, várjatok, és adjatok időt nekik, hogy előmerészkedjenek. Még egyszer köszönet mindenkinek!

  3. petra írta:

    Minden részvétem a Tiétek!
    Az enyém az eltűnt Budakeszis cica, szintén kislány fekete, és mikor hozzánk került (utcáról mentett kis jószág volt), szinte még cumizott!
    Nagyon drukkolok, hogy a Ti kis „lánykátok” épségben hazaérjen!

    Sajnos nálunk nem sok reményt fűzök a dologhoz, mert már két éve már egyszer meglőtték………..lehet, hogy most végleg sikerült :(((((((((((((((((

Írj egy kommentet