Szerető gazdit keres a képen látható hatalmas szeretetbomba cica!

Gazdára talált

Fiatal felnőtt, szürke cirmos, nagytermetű, gyönyörű, ivartalanított, oltott, chipezett, féreghajtott tünemény lány cica. Lakásban tartjuk, szobatiszta, nyugodt, problémamentes, megbízható, nagyon kedves, bájos cica, akiről egy rossz szót nem tudok mondani.
A Dél-pesti kórház udvarából mentettük, ahol bár jól tartották,
etették, a jövője ott mégis előre megpecsételt lett volna.És nem azt a sorsot érdemelte volna! Mindeddig még nem találkoztam ennyire hálás, kedves macskával: teljesen levett a lábamról a feltétlen szeretetével és hálájával, óriási bizalmával. Minden járókelőre úgy nézett, mint az Istenre, mindenkibe kapaszkodott, mindenkinek, aki lehajolt hozzá, az ölébe fészkelte magát, és sírt, és könyörgött, hogy valaki végre mentse meg, vigye haza..
Amikor tettem volna bele a hordozóba, megelőzött: azonnal belemászott, ott hatalmas dorombolásba kezdett, és mikor elhelyezkedett kényelmesen, azt mondta: mehetünk. És jött. És mikor kiengedtem itthon, az első dolga volt, hogy az ölembe ült, ott kényelmesen elnyújtózott, mennydörgésszerű dorombolásba kezdett, sebesen dagasztott a tappancsaival, mindeközben folyamatosan a szemembe nézett, és mosolygott, és végre talán most először, igazán boldog volt. Újjászületett..
Szerető, méltó gazdit keresünk ennek a csordultig szerető, jobb sorsra érdemes kincsnek. Hadd kezdjen egy boldog, új életet. Annyira megérdemelné.

Képtára


2 hozzászólás ehhez: “Szerető gazdit keres a képen látható hatalmas szeretetbomba cica!”

  1. mentholx írta:

    Igen, elnézést, gazdás (tuti helyre került), le lehet venni.

  2. Deák Éva írta:

    Infó: a „képtára” szerint begazdisodott.

Írj egy kommentet