TALÁLTUNK egy SZÜRKE PERZSACICÁT!

A kertünkben találtunk ma reggel (2007.06.24.) egy sötétszürke színű perzsacicát. Nagyon szelíd, okos cica. Rettentően le van soványodva, de állatorvos látta és úgy tűnik nincs semmi komoly baja, csak erősödnie kell. A szőre sajnos teljesen tönkrement a kóborlás alatt, de elvisszük kozmetikushoz aki rendbehozza. Lakásban tarthatták, mert nem igazán találta fel magát a szabadban, valószínűleg nem nagy távolságról kóborolhatott el. Szerintem a II. kerületnek az alábbi részei jöhetnek szóba: Szépjuhászné, Hűvösvölgy, Lipótmező. Budakeszi is elképzelhető. Nagyon várjuk a cicával együtt a gazdi jelentkezését!

Köszönöm! Érdeklődni lehet: 30/313-8000

talaltperzsa_wp.jpg

2 hozzászólás ehhez: “TALÁLTUNK egy SZÜRKE PERZSACICÁT!”

  1. Kupai Szilvia írta:

    Sajnos nem Ő! Ez a cica már viszonylag idős, Kata pedig egy fiatal cicát keres. Chip sajnos nincs, pedig nagyon megkönnyítené a helyzetet. A cica már egész szépen jön helyre, eszik rendesen, imádja a Gimpet vitamint és valószínűleg csapból ivott, nem tálból. Nagyon hálás jószág, biztosan szerették, nagyon kedves, bújik, simogattatja Magát. A kozmetikus teljesen lenyírta a bundiját, kissé furcsán néz ki most, de majd kinő. Egyébként szerencsére teljesen egészséges, csak még nagyon sovány. Hamar szép lesz megint!

  2. Leiah írta:

    Sziasztok! Ugyanitt, ezen az oldalon találtam egy lányt, aki a szürke perzsáját keresi. Igaz, ő a XVI. kerületben vesztette el, de lehet, hogy a maccs nem a saját lábán került át Budára. Szerintem, ha még nem nézetetek utána, egy telefont megér, hátha ő az.
    Link: http://localhost/archives/date/2007/03

    Még valami: az állatorvosnál chipet kerestetek benne?

    Két himalája gazdijaként drukkolok, hogy hazataláljon! 🙂

Írj egy kommentet