Egy cicus sürgős segítségre szorul!

Gazdára talált

Sziasztok!

Szeretném a segítségetek, összefogásotok kérni ebben az ügyben, amit most leírok nektek. Olvashattátok már más fórumokon, hogy éppen egy kis baba cicát nevelek, mert a mamája eltünk, és a gazdiknak nem volt idejük felnevelni őket, és ezért segítek most nekik a nevelésben. Ma felhívott a gazdi, hogy a mami cica előkerült. Sajnos valami történhetett vele, sántított, húzta a hátsó lábát amikor rátaláltak. Azonnal elvitték állatorvoshoz, akihez én is szoktam vinni a cicáimat. Kiderült hogy a cicának eltört a medencéje.
Tudnotok kell, hogy nagyon rendes, tisztességes a gazdi, Csomádon lakik a feleségével meg a kisfiukkal. Amikor felajánlottam a segítségem neki, a kiscicával kapcsolatban nem győzött köszönetet mondani, minden nap felhívott, hogy érdeklődjön, hogy van a kicsi, és biztosítson afelől, hogy mennyire várják már haza. Nagyon kedves, szimpatikus embernek ismertem őt meg, aki igazán törődik az állatokkal. 11 napos volt a kicsi amikor hozzám került, akár hagyhatta volna ott is ahol megtalálta, de nem tette.
Most nagy bajban van. A szíve megszakad a mama cicáért, akinek napokon belül műtéti beavatkozásra van szüksége, és ő nem tud neki segíteni, mert a műtét 50.000.- forint és nekik nincs ennyi pénzük. Beszéltem én is az állatorvossal, próbáltam haladékot kérni a fizetésre. Sikerült velük megállapodnom, és ezért nem győzök nekik köszönetet mondani, hogy első részletnek 20E forintot kell kifizetni, és a maradékra tud adni haladékot. A 20E forintot a gazdi tudja vállalni, a fennmaradó összeg azonban nincs meg, hiányzik.
A cicát pénteken műtik, csütörtökön este érkezik hozzám, mi visszük el az orvoshoz. Csinálok majd akkor róla képeket, és a műtét után is készítek párat.
Újpesten fogják őt műteni ebben a rendelőben:
www.vetera.mindenkilapja.hu/
Tudom, hogy itt senki nem milliomos, és mindenki le van terhelve, mégis szeretnélek megkérni titeket, hogy amennyiben lehetőségetek van pár száz vagy pár ezer forinttal próbáljatok, próbáljunk segíteni ennek a cicának. Semmi máson nem múlik az élete csak ezen a nyomorult pénzen. A gazdi szereti, ragaszkodik hozzá, de tehetetlen. Hány olyan ember van aki azonnal elaltattatta volna, vagy hagyja így szenvedni amíg él. De ez a cica kell valakinek, ezt a cicát haza várják.
Aki tud segíteni kérem jelezze, és megbeszéljük! Sajnos elég sürgető a helyzet, ne felejtsétek.

Előre is nagyon köszönök mindent!

További képek

————————————————
Sziasztok!

Szeretnék néhány infóval szolgálni nektek Kormiról. Megműtötték pénteken, sajnos nem sikerült úgy ahogy szerettük volna. A törött csontok egy része már összeforrt, de rosszul. A fájdalmát meg tudták szüntetni, de mindig lesz egy púp a hátán a rosszul összeforrt csont miatt, és elképzelhető hogy sántítani is fog. Ez nem biztos, de az igen, hogy utcai cica többet nem lehet, lakásban kell maradnia (személyes véleményem hogy: HURRÁ!). Így legalább biztonságban lesz. A gazdi elmondása szerint a cicának sajnos semmi oltása sincs, és ivartalanítani is mi szeretnénk. Egyenlőre nálam lábadozik, így ha felépűl, még az ivartalanítást és az oltásokat bevállaljuk, úgy néz ki, hogy a felajánlásokból tudjuk majd fizetni.

Nagyon sok kedves emberrel beszéltem mióta feltettem a felhívást Kormiról. Jó tudni hogy vannak még ilyen emberek. És szeretném ha tudnák, hogy nagyon hálás vagyok, és remélem valamikor viszonozni tudom a kedvességet és a támogatásukat.

Kormi hétvégén csak aludt, nagyon fájhatott neki, mert az ébren töltött időt végíg sírta. Hétfőn reggel már láttam, kicsit jobban van. Ma már ki engedtem a helyéről, kicsit körbe nézett. Nagyon kedves, hálás cica. Remélem a gazdi nagyon fog vigyázni rá!

Mutatok pár képet.


2 hozzászólás ehhez: “Egy cicus sürgős segítségre szorul!”

  1. Cicaevő írta:

    Gratulálok a műtéthez! Még ha egy kicsit drága is volt, azért jó látni, hogy ilyen is van! 🙂

  2. Anikó írta:

    Sikerült már valamennyi pénzt összegyűjteni a cicus műtétjére??

Írj egy kommentet