Boci gazdit keres

Gazdára talált

Gazdikereső fehér-fekete, zöld szemű, hatalmas és gyönyörű ivartalan, oltott, egészséges (gyakori fertőző-halálos macskabetegségekre tesztelt és: NEGATÍV!) 10 éves kandúr cica.

Boci mentett cica, akit a gazdája nemes egyszerűséggel ki akart hajítani külföldre utazás miatt (igen, 10 év után..): így került hozzánk-ezt megelőzendő-, átmeneti gondozásba, míg gazdára nem talál.
Pedig nem szolgált rá erre a sorsra.. Ő sose hagyta volna el a gazdáját.. Sokként érte, amikor a szeretett gazdi kilépett az ajtón, és többé nem jött érte vissza.. Nem értette, mi történik vele, miért történik ez vele, haragudott az egész világra és összekuporodva rettegett.. De a megtört szívű, csalódott herceghez idővel és kitartással sikerült közel férkőzni; a bizalmába fogadott, és ekkor egy nagyon kedves, hízelgős, az ember társaságát rettenetesen igénylő, hálás cicát ismerhettünk meg benne, aki már csak egyet szeretne: végre tartozni valakihez, valakit tiszta szívből szeretni, aki többé nem hagyja őt cserben! Egy biztos: az, aki befogadja őt, megértéssel lesz felé, szeretni fogja és sose hagyja cserben, a világ egyik leghűségesebb és legodaadóbb cicáját tudhatja magáénak! Boci szeretne lehetőleg egyedüli, és benti cica lenni (ahogy eddig is az volt a 10 év alatt). Ő már egy nyugodt, komótos cica, nem rongál, szobatiszta, nincs vele az égvilágon semmi baj, és egészségileg is teljesen rendben van. Idősebb embernek is remek társa lehetne.
Kérem, valaki végre lássa meg benne a nagybetűs, nagyszerű cicát, és mutassa meg neki, hogy az élet szép; megkésve bár, de hadd kezdhessen egy új és boldog életet, hiszen annyira megérdemelné!

Boci képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/boci/

4 hozzászólás ehhez: “Boci gazdit keres”

  1. erika írta:

    Nem igaz, hogy senki nem sajnalja meg..
    en elvinnem,de mar van 3 cicam otthon

  2. Dr Varga Zoltánné írta:

    Az emberi gonoszságnak nincs határa.A cicus fenségesen szép.

  3. mentholx írta:

    Kedves Terézia!

    Mint ahogy a hirdetésben is szerepel, 10 éves a Boci cica.
    Budapesten lakik, de mivel Gödöllőre járok egyetemre, akár a szállításban is tudunk segíteni.

  4. Gyöngyösi Terézia írta:

    Szeretném megtudni,hogy hány éves a cica és hol van most helyileg.Én Gödöllőn lakom.Köszönöm.Terézia.

Írj egy kommentet