MACSKAVÁROS LÉTREJÖTT

Rengeteg elkeseredett jó szándékú ember hívását kellett eddig elutasítanunk. Sajnos akik találtak már kidobott cicát tudják jól, hogy milyen nehéz gazdit találni nekik.

Menhelyünk ezért úgy döntött, hogy létrehozza MACSKAVÁROST, ahol a cicák megfelelő orvosi ellátást, gondoskodást, szállást kapnak addig, amíg új gazdira nem lelnek. A már felépült új nyári lakban közel 40 cicát tudunk majd elszállásolni. Ez csak jó időben használható, jelenleg készül a fűthető téli szállás is. A cicák elhelyezése, tartása minden esetben karantént igényel, mert sajnos annyi fertőző betegségük van, hogy a még többszörösen beoltott cicák sincsenek biztonságban. Ezért erre a célra jól fertőtleníthető, Fressnapf áruházban kapható nyúlketreceket használunk.

Kérjük, hogy aki megteheti és akinek fontos az, hogy a hányatott sorsú cicák „élhető” körülmények közé kerüljenek segítsenek adományaikkal!

Megtehetik ezt akár a budaörsi Fressnapf áruházban, ahol gyűjtőláda is van kihelyezve. Ide várjuk a cicák számára az étel, játék, eszköz /pl. alomlapát, alomtálca, alom, etetőtál stb./ adományokat vagy aki teheti, hogy egy komplett ketrecet ajánljon fel nekünk, annak a pénztárnál adnak felvilágosítást.

Pénzadományaikkal a 64500041-10417177 számlaszámra való utalással segíthetnek.

Befogadóképességünk véges, aki kidobott cicát talál várólistára kerül fel és az örökbeadás ütemében tudjuk fogadni az új kis jövevényeket.

Továbbra sem fogadunk be olyan kiscicákat, akiket otthon háznál szaporítottak!

Kérünk mindenkit, hogy nősténymacskáját időben vigye el az ivartalanításra /6hónapos kor után/, hogy a mértéktelen túlszaporodás elleni harchoz ezzel is hozzájáruljon!

A macskák érző lények, ugyanúgy boldogok, szomorúak, szenvednek vagy fáj nekik, mint ahogy nekünk. Tegyünk róla, hogy olyan életük legyen, mint amilyet megérdemelnek!

Ivartalanításban rászorulóknak továbbra is segítünk!

Macskaügyben Pályi Melinda ad felvilágosítást a 30-401-0037-es telefonszámon munkaidőben!

ÁLLAT- ÉS TERMÉSZETVÉDŐK BUDAÖRSI EGYESÜLETE

www.budaorsiallatmenhely.zug.hu

Írj egy kommentet