Mentett cicák gazdit keresnek!

Három gyönyörű cirmos testvér (két nőstény és egy kandúrka) keresi szerető gazdáját. Egy hamarosan bezáró főiskola kertjéből mentettük őket, ott semmiképpen nem maradhattak, mert az épület lebontásra kerül. Csodaszép cirmos mintájuk van és nagyon kedves, érdeklődő cicák! Eddig a szabadban éltek, és mivel rendkívül alkalmazkodóak, ezért kinti és benti tartásra egyaránt alkalmasak.
4-5 hónap körüliek, későbbi ivartalanításukat intézzük, szerződéssel lehet majd örökbe fogadni őket. A cicák egészségesek, parazitamentesek, első kombinált oltásukat megkapták.

Érdeklődni lehet: 30/542-0085 vagy
olahgaborne(kukac)gmail(pont)com

2 hozzászólás ehhez: “Mentett cicák gazdit keresnek!”

  1. Theia írta:

    Itt az én hirdetésem, ugyanott fotóztam, ahol a kérdéses kép készült: http://localhost/archives/4711

  2. Theia írta:

    Itt valami tévedés lehet ám, mert a felső fotó az én cicámról készült, kb egy hónapja tűnt el, akkor küldtem be ide hirdetést ezzel a fotóval… Sajna a cica azóta sem került elő. 🙁
    Midnenesetre légyszi szedjétek le erről a hirdetésről a fotót, mert félrevezető!

    (Utánanéztem, de én egy hasonló képet küldtem, nem pont ezt… Ez a kép viszont itt található: http://picasaweb.google.com/cinnamoonn/Cica02#5211043884113445490
    Egyértelműen én fotóztam, nálam van eredeti felbontásban… Amennyiben a hirdetést ezzel a fotóval küldték be, lehetne szólni a hirdetőnek, hogy más fotóit ne használja fel…)

Írj egy kommentet