Gazdikereső, tündéri, kb. 6 hónapos cirmos kandúrka!

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható talált, rendkívül hálás(a megmentéséért), tüneményes, dorombolós, puszilkodós(!), bújós, hihetetlenül ragaszkodó, egészséges, nagyon szép szürke cirmos, fiatal(kb.6hónapos) ivartalanított(!), oltott(!), féreghajtott(!) kandúrka. Kutya-és macskakompatibilis, nyugodt, problémamentes, lehetőleg benti cica szeretne lenni(szobatiszta). Ez a jobb sorsra érdemes, bűbájos cica élete végéig hálás lesz annak, aki befogadja őt!

Ideiglenes befogadónál vár az Igazira, ott lehet megtekinteni Őt, Budapesten.

Képtára:
http://gallery.site.hu/u/mentholx/cirmoscica/

2 hozzászólás ehhez: “Gazdikereső, tündéri, kb. 6 hónapos cirmos kandúrka!”

  1. Cicaevő írta:

    Otthon nálunk galéria van. Az első nap nem mert fölmenni. Ma reggel, miután látta, hogy én fölmegyek, utánam jött. Teljesen lenyűgözte az elé táruló rengeteg kincs: takarók, kétszemélyes ágy, félig nyitott szekrények és mindenféle sötét, meleg zug 🙂

    Azóta csak akkor látom, ha fölmegyek hozzá. Nonstop doromb, kéznyali.

  2. Cicaevő írta:

    Az út az elején nagyon félt, aztán inkább már apátiába ment át. Meglepő módon az autótól egyáltalán nem félt (kocsival hoztam haza), még az ajtócsapódásra és a motor beindulására sem mutatott reakciót. Valószínűleg volt már kocsiban az előző „gazdájánál” is.

    Otthon először is körbenézett. Felfedezte az ágyat. Rögtön be is menekült alá. Végre volt időm elővenni a kajáját. Erre rögtön kijött. Miután telezabálta magát, felváltva nézelődött egy kicsit, aztán visszament és evett egy kicsit. Evett, nézelődött, evett, nézelődött.

    Iszonyú hálás volt, dögönyözött, nyalogatott, dorombolt megállás nélkül. Rettentő boldog, hogy végre emberek között lehet megint, és rendesen kap kaját, megint.

    Behoztam a céghez (bemutatni + talán megtetszik valamelyik munkatársnak), most éppen végigpróbálja az összes heverőt, széket, meg emberölt 🙂

    Nagyon ari cica. El sem tudja képzelni, hogy egy ember bármi fenyegetést jelenthetne a számára. Lassan már lekopott az orrom hegye, annyit nyalogatta. Nagyon szomorú, hogy egy ilyen tündéri cicát kidobtak 🙁 Pedig hát nyakörv volt rajta, biléta meg nem, ez tekinthető beismerésnek 🙁

    Játszani is imád, meglepően pontosan tudja, hogy mekkora az a harapóerő/karmolóerő, amit játék közben embernek még be lehet adni. Éppen akkorákat ad 🙂

    Az első pillanattól szobatiszta volt.

    Egyáltalán nem fél az embertől, gond nélkül engedi, hogy emelgessék is. Alapvetően mindent szeret, ami embertől jön. Úgy tűnik, mi vagyunk neki az élethez elengedhetetlenül szükséges boldogságforrás.

    Kb. 4-5 hónapos kandúr cica.

    Sajna csak ideiglenesen tud nálam lenni a macs, ha kell valakinek, szóljon a hirdetésben megadott elérhetőségeken. A 13. kerületben a Nyugatitól kb. 3 sarokra vehető át.

Írj egy kommentet