IVARTALANÍTÁSI AKCIÓ!

Kedves Állatbarát!

A PET Állat- és Környezetvédelmi (PET-ÁK) Egyesület és a keretében működő ROTTWEILER S.O.S. csoport 2008. októberében ivartalanítási akciót szervez kutyák és macskák részére Pest megye Dunakeszi – Göd – Fót – Veresegyház – Vác városokban és azok térségében.

Hazánkban az értelmetlen túlszaporulat miatt a gyepmesteri telepeken, menhelyeken gazdára váró és az utcán tengődő állatok száma óriási.
A sok kóbor állat komoly gondot okoz, az állatvédő szervezetek pedig szélmalom-harcot vívnak, képtelenek elhelyezni több állatot.
Az újonnan született almok csak rontják a már korábban megszületett és utcára dobott állatok esélyeit, a szaporítás miatt már nem csak keverék kutyák, de fajtatiszták is nagy számban keresnek gazdát.

Egyesületünk a megelőzést látja az egyetlen megoldásnak, ezért kedvezményes ivartalanítási akciót szervez a lakosság részére 2008. október 1-től október 31-ig.

Egy felelősen gondolkodó gazdának meg kell akadályoznia a szaporodást, az ivartalanítás az egyetlen kézenfekvő megoldás!

Kérjük ha segíteni tudnád munkánkat, vagy kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, jelentkezz a pet-ak(kukac)freemail(pont)hu email címen, vagy a 70 458-0051 telefonszámon.

További információk: http://www.pet-ak.hu

KÜLDD TOVÁBB EZT A BEJEGYZÉST, HOGY MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUSSON AZ AKCIÓ HÍRE!

Köszönjük!

PET-ÁK Egyesület
http://www.pet-ak.hu

Írj egy kommentet