Ments meg egy BEAGLE KUTYUST!!! NAGYON HÁLÁS LESZ ÉRTE!!

Gazdára találtak

1,5 éves kísérleti kutyusok várják leendő örökbefogadóik jelentkezését egy új élet reményében a Veszprémi Állatvédők jóvoltából.
A 13 szerencsés kutyus közül 3 kan és 10 szuka ivartalanítás után kerülhet új gazdijukhoz egyenesen a veszprémi laborból. Mindegyikük fajtatiszta, középméretű beagle, – a szukák 10 kg, a kanok 15 kg körüliek – és semmiféle tapasztalattal nem rendelkeznek a külvilágból.
FONTOS!!!!!

* A frissen kikerülő kis beagle-k nem rendelkeznek tapasztalatokkal, így nagyon kell rájuk vigyázni. Kezdetben mindenképpen a benti tartás ajánlatos, szépen, türelemmel együtt kell felfedezni az udvart, megismerni a tágabb környezetet. Mivel kíváncsiságuk könnyen felébred, ugyanakkor a kinti közlekedés teljesen ismeretlen számukra, a sétáikat hosszú-hosszú ideig pórázon kell megtenni és a kapura (zárás!) annál nagyobb gonddal kell odafigyelni, mint ahogy egy normál körülmények között felnőtt, normál nevelést kapott kutyánál megszoktuk.
* Etetésükre azért kell külön figyelmet szentelni és fokozatosan átállítani őket az általunk választott kosztra, mert az intézetben esetleg éveken át egyféle száraztápot ettek, napi meghatározott mennyiséget. Emésztőrendszerük erre állt rá. Merő szeretetből nagy bajt okozhatunk a hirtelen váltással, vagy az érkezés napján adott nagy adag főtt hússal is. Akármennyire szívesen fogyasztja is új barátunk a változatosabb eledelt, óvatosan kell ahhoz hozzászoktatni a szervezetét.
* Tudni kell róluk, hogy kísérletben vettek részt. Minden új gazda ennek tudatában kell, hogy legyen és az örökbefogadáskor ezt mérlegelnie kell. A kísérlet megviselhette kutyánk szervezetét, így fel kell készülnünk arra is, hogy élete esetleg rövidebb lesz, mint azon fajtatársaié.

INFORMÁCIÓ ÉS ÖRÖKBEFOGADÁS:
Veszprémi Állatvédők: 20 368 0744
KIZÁRÓLAG a kísérleti kutyusokkal kapcsolatban: 30 636 0617

1 komment ehhez: “Ments meg egy BEAGLE KUTYUST!!! NAGYON HÁLÁS LESZ ÉRTE!!”

  1. Laboros Beagle írta:

    Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a veszprémi labor augusztusban szabaduló kutyusai mind gazdira és gazdijelöltre találtak, azaz jelenleg NINCS több gazdira váró beagle Veszprémben.

    Szeretnénk megköszönni minden örökbefogadónak és érdeklődőnek, hogy szívükön viselik a laboros beagle-k sorsát, támogatják kikerülésüket és nem utolsósorban, hogy új életet biztosítanak ezeknek a kutyusoknak a számára, akik még nem rendelkeznek semmiféle tapasztalattal arról, hogy milyen is lehet családban, szeretetben, normális életet élni.

    Azok se keseredjenek el, akiknek most nem sikerült beagle-hez jutniuk, mert nem az első és egyetlen akció volt az augusztusi, sőt: a beagle-k folyamatosan jönnek ki a laborokból, így érdemes figyelemmel kísérni a blogot, hogy a következő turnusban kijövő kutyákra mielőbb tudomást szerezzen az, aki most nem járt szerencsével.

    Sok szeretettel várjuk az örökbefogadott kutyusokról szóló beszámolókat, fényképeket az újdonsült gazdiktól!

    Veszprémi Állatvédők
    http://www.laborosbeagle.blog.hu

Írj egy kommentet