S.O.S. szoptatós mamacica kerestetik Debrecenben!

Sikerült mamát találni

S.O.S. mamacicát keresek kb. 10 napos kicsi cicáknak Debrecenben, vagy a környékén! Sajnos nem esznek fecskendőből, sem cumisüvegből cicatápszert!

A MAMACICÁT BEFOGADNÁM, HA SZOPTATJA A KICSIKET!

ELŐRE IS KÖSZÖNÖK MINDEN SEGÍTSÉGET!

dsc00113w080810.jpg

40 hozzászólás ehhez: “S.O.S. szoptatós mamacica kerestetik Debrecenben!”

  1. kasi szilvi írta:

    4-5 napos kiscicának S.O.S. pótmamát keresünk!!!!

    Légyszi, ha van szoptatós anya cicátok, jelentkezzetek!

    Köszi,

    Szilvi!

  2. szamantha írta:

    Szia Wiwy,
    Hát sajnos nem túl szép dolgokat az biztos. Örülök neki hogy kimentél a menhelyre kutyusokat sétáltatni. Nekem a szívem szakad meg minden kidobott állatol. Remélem egyszer már végre egy magasabb szintre jut az állatvédelem, nem csak a papír fogja meghatározni, hogy hogyan kellene bánni az állatokkal.
    Szemi

  3. Wiwy írta:

    hát igen, tiszta nemnormálisak… ma pont voltunk barátnőmmel a menhelyen sétáltatni, és mesélték hogy milyen dolgokat csinálnak az emberek az állatokkal 🙁

  4. szamantha írta:

    Sziasztok. Abnormálisak az emberek, miért nem vigyáznak az állataikra ha nem akarnak szaporulatot. A sovács cica is háznál volt ?És a 4 kis cicával mi volt a szándéka a ” gazdának ” De hogy lehet ez padig egy cica ellátása nem is annyira étel és pénz igényes.
    Teljesen feláll a hátamon a szőr. ( ami nincs )
    Szamantha
    ui: csak most jöttem haza azért nem jelentkeztem.

  5. Wiwy írta:

    Szegény cicák 🙁
    szerencse, hogy rájuk akadtak!
    egyébként szombatoon megyünk a menhelyre 😉

  6. Bea írta:

    Sziasztok!

    Tegnap újabb 4 kicsi félperzsa cica jött. A gazdi egy pincébe zárta őket étlen-szomjan egy napra! Nagyon aranyosak és szépek! 6 hetesek!
    Este pedig a rendőrség szólt, hogy egy cicát találtak bezárva. Gyönyörű fekete felnőtt macs, de felállni sem bír, olyan csont sovány! És nem eszik magától! Most tápszert erőltetünk bele fecskendővel. Nagyon kedves cica, csak nagyon fél! A körmei szinte teljesen lekoptak a mellső mancsain, gondolom mikor próbált kiszabadulni.
    A menhely hétfőtől- szombatig 8-15-ig, vasárnap pedig 8-fél kettőig van nyitva.

    Bea

  7. szamantha írta:

    Ui: Nagyon remélem hogy jó helyre bújtatta el a kicsiket és nem találja meg senki.
    🙂 🙁

  8. szamantha írta:

    Szia Bea.
    Értem, akkor lehet egy kicsit elkéstünk 🙁
    A párom ma kimegy megnézni nincs e ott véletlenül és visz ki neki enni is.
    Mivel ma a cora sincs nyitva, így nincs aki ránézzen. Ha meglátja úgyis szól és látatja mi van a pocakjával. Bár nem tudom ilyen állapotban mennyire tudja szopiztatni a cicusokat. Nyílván így már nem lehetne befogni mert akkor a kicsi cicák elpusztulnának.
    jAJ JAJ én azt hittem még több idő van a fialásig.
    Szemi

  9. Wiwy írta:

    Rendben:D
    Egyébként hétvégén is nyitva van a menhely?
    Merrt lehet akkor megyünk!

  10. Bea írta:

    Sziaszok csajok!

    Szóval valószínű hogy lefialt, és ha nem találjuk meg a kicsiket is akkor nem szabad őket elhozni! Mert a kicsik ilyenkor, ha háborgatják őket elbújnak, vagy a mama elpakolja őket máshova és ha egy is ott marad, az halálra van ítélve egyedül!
    Én nem tudok kimenni a menhelyre, mert most csak pár napra vagyok itthon szabin, jövő héten már dolgozok!

    De ha az emberem ráér, neki sokkal jobb a beszélőkéje! 🙂 Hátha ő meggyőzi anyukádat! 🙂

    Bea

  11. Wiwy írta:

    úgy értem a mamájukkal együtt 🙂

  12. Wiwy írta:

    Tudom, vagyis gondoltam hogy nem ott vannak a cicák, csak az anyámmal beszélni kéne valakinek de majd akkor megpróbálom én, hátha megengedi:S:D
    egyébként akkor ezzel a ciccel mi lesz? ha már megszülettek a kölykei valakinek nem kéne őket befogadni?

  13. szamantha írta:

    Szia Wiwy.
    Hát az biztos hogy a kutyusoknak a 20.-a nagy megpróbáltatás.
    De ha jól tudom a cicusok nem a menhelyen vannak bent hanem ideiglenes befogadóknál, meg Beánál van még nagyon sok szép cicus akiket örökbe lehet fogadni.
    Ma nem is láttam a drágát.
    Csütörtökön meg elutazok, és szomabatig nem jövök haza.
    De beszéld meg Beával amit írt hogy hol keresheted a cicust stb.

  14. Wiwy írta:

    Sziasztok!
    Az anyámat még nem kérdeztem meg, mert félek hogy nem engedi meg. Rám sose hallgat meg nem tudom elmagyarázni a helyzetet mert nem tudok sokat róla:S de jövőhéten ő is bejön velünk a menhelyre, mert kiváncsi rá, megnézi milyen, beszélget, és Bea nem tudnál te is bejönni(mert irtad hogy a férjed ott a telepvezető,azt hiszem)?

    Sajnálom szegény kutyust 🙁

    Egyébként én most sajnos nem tudtam kimenni a Corához, de csütörtökön szerintem megyek.
    De most az is probléma,hogy lesz ez az aug.20-a és sok kutya fog elszökni otthonrol a tüzijáték és gondolom többen kerülnek be a menhelyre 🙁

  15. szamantha írta:

    Sziasztok. Ma délelőtt voltam a corába vásárolni és kerestem a cicust. Sajnos nem találtam ott. Volt neki grillcsirke comb 🙂 és víz így nem hagytam neki most ennivalót. Volt bőven. 🙂 Láttam arra egy hasonló cicust de Ő a közelembe sem merészkedett. Ő talán már nem bízik az emberekben.
    Wiwy a dómuszos kutyus sajnos már áttért az örök vadászmezőkre 🙁 🙁
    Bea nem lehet hogy megfialt a cicus azért nem lehet látni? Te megnézted a hasát nem tudod mennyi idős vemhes volt akkor??
    Szamantha

  16. Wiwy írta:

    Szia Bea!
    írtam neked emailt.
    egyébként mi történt a domuszos kutyussal? :S

  17. Bea írta:

    Sziasztok! 🙂

    Ezt nem lehet előre tudni, hogy mennyi idő alatt lesz gazdija! Volt már olyan cica, akiért a hírdetés megjelenése után fél órával már jelentkeztek, de pl Tappancs január óta nálunk van! A debrecen.zug.hu oldalon fent van a képe. Gyönyörű cica hatalmas szép zöld szemekkel, csak már felnőtt. Pedig legalább olyan kedvesek tudnak lenni a nagy cicák is, mint a kölykök! Sőt! Már nem dűtenek, borítanak, viszont bújósak, kedvesek és gyönyörűek! Nem beszélve arról, hogy már nem kell az ivartalanításukra költeni.
    Hallottam, hogy mi lett a Domuszos kutyussal! 🙁 Pedig nagyon jópofa kis betyár volt!
    Ma este beszéltem a kürtöskalácsos lánnyal, megadtam a számon neki is, hogy szóljon, ha látja. Raktam a ciccnek szárazat meg vizet!
    Wiwy! Ugye még nem beszéltünk telefonon? Az mbea77@gmail.com-ra kérlek küld már el a telefonszámod, ha ide nem akarod kiírni, mert akkor elmondanám, hol van a tálkája! Csak nem szeretném, hogy valaki bántaná szegény cicát!

    Bea

  18. Wiwy írta:

    Sziasztok!
    Holnap pont megyek ki a Corához. A tálkája hol van a cicának? Mert nem sokat tudok róla én 1x láttam de még régebben.

  19. szamantha írta:

    Szia Wiwy. Ebben a Bea sokkal okosabb mint én. Nem tudom megjósolni hogy mennyi idő lehet egy cicusnak gazdit találni. Lehet egy hét egy hónap vagy ki tudja. A Bea mondom tuti okosabb ebben mint én. Bár én már max csak holnap tudok kimenni mert utána szombatig nem leszek itthon, de a Rita csütörtökön már itthon lesz és akkor majd Ő is kimegy szétnézni.
    Remélem összejön a dolog.
    Mert azért a buszból nem láttam milyen az állapota. Bár a cicusok szerencsére sokkal talpraesetebbek a szegény kutyusoknál.
    Jaj Bea gondolom Rita mondta mi lett a domusznál befogott tacsi keverék szuka kutyussal. 🙁 🙁 🙁

  20. Wiwy írta:

    nnekik=neki

  21. Wiwy írta:

    nem lehet tudni h kb. mennyi idő gazdát találni nekik? mert anyukám ha kérdezi, nem tudnék neki mit mondani, akkor meg azt hinné hogy meg akarom tartani és nem engedné:S

  22. Bea írta:

    O.K. csajok! Csak összejön! 🙂 Azonnal telefonáljatok, ha sikerül elcsípni! 🙂
    Előre is köszi a segítséget!!!!:)

    Bea

  23. szamantha írta:

    Szia Bea. Voltam tegnap a coránál. A cica a nyomda udvarán hűsölt amikor a buszból láttam. Sajnos kicsit később már nem találtuk. Biztos az udvaron lakhat. Megnéztem a tálkáját volt ott cica táp is és víz is neki. A párom ma arra kerekezik és megnézi megint. Visz ki ennivalót és ad neki ha esetleg nem lenne.
    Wiwy az jó lenne ha be tudnád fogadni csak a szüleid is engedjék meg.
    Még ma este visszanézek az oldalra.
    Szamantha

  24. Wiwy írta:

    Sziasztok!!!
    TALÁN be tudnám fogadni a cicát addig amíg gazdija lesz, de nem tudom még anyámékat meg kell kérdezni(holnap jönnek haza) mert én még csak 12 vagyok és nem biztos hogy megengedik + már van egy cicánk:S de majd megpróbálom.
    Egyébként mit tegyek ha a perzsa pedigrees cicámat valószinüleg ellopták? Azon kívül mit lehetne még tenni hogy szórólap, hirdetés, kérdezgetés??? Valahol nem foglalkoznak az ilyen lopásokkal?
    Köszi előree

  25. szamantha írta:

    Ui: Megnéztem a cicákat nagyon édesek. Szerintem nekik nem lesz nehéz gazdikat találni olyan gyönyörűek.
    Szemi

  26. szamantha írta:

    Szia Bea. A Ritával azt beszéltük hogy legalábbis Ő ezt mondta nekem hogy beszáll az ívartalanítás költségeibe, és akár én is valamennyivel. Azt nem tudtam hogy Derecskén csak pár órára fogadnák be. Bár Rita most elutazott de csütörtökön már itthon lesz. A cicát ma kimegyek du megnézni és viszek neki ennivalót is. utána pedig ha megvan az ivartalanítás támogatom élelemmel. amig nem lesz neki gazdija. Tudom nem én vagyok a legjobb „szponzor ” és dühit is az emberek nemtörődömsége, de sajnos nekem csak ennyire tellik az erőmből. Csak azt kell megbeszélni hogy a plázai ládába tegyem ahova szoktam vagy személyesen elvigyem. Szamantha

  27. Bea írta:

    Új kép a 4 hófehér gyönyörű kiscicáról! Itt már a pótmama ölelésében! 🙂
    http://kepfeltoltes.hu/view/080817/4_h_feh_r_gy_ny_r_s_g_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  28. Bea írta:

    Szia Szamantha!

    A derecskei lány csak a műtét utáni pár órára tudná vállalni! Tehát nem addig, amíg gazdit nem találok neki! Én pedig nem fogok vinni egy frissen műtött cicát el Derecskére, utánna meg hozzam vissza pár óra múlva! Ennek semmi értelme nem lenne! Nagyon kevés pénzünk van, és így is 28 cicát meg jónéhány kutyát etetek saját költségen. Tehát azt beszéltem meg a derecskei lánnyal, hogy ha megtalála a cicát, akkor elviszem ivartalanítani, meg amíg lábadozik addig befogadom! Csak sajnos nem találjuk a cicát!

    Bea

  29. szamantha írta:

    Szia Bea,
    A Rita elmondta hogy mit beszéltetek az ivartalanítással kapcsolatosan. Ő most elutazott de csütörtökö már elérhető lesz. Nem tudom, hogy akkor mi lesz szegény cicával mert látom hogy ideiglenes gazdit keresel de Ő talált Derecskén egyet. Lesz akkor ivartalanítás vagy sem mi lesz szegény cica sorsa??
    Szamantha

  30. Bea írta:

    Sziasztok!

    Nem tudok róla semmit sajnos! 🙁

    Bea

  31. szamantha írta:

    Szia Bea.
    Akkor mi lesz a cicával? Rita volt már kinnt többször is de nem találta a cicát, helyette talált egy kb 3 hónapos fekete cicát akit elvitt ma az édesanyjához.
    Holnap du én kimegyek szétnézek hogy nincs e ott mert nem látták már kb 3 napja. Te nem tudsz róla valamit???

  32. Wiwy írta:

    Egyébként sajnos nekem is eltünt a cicám, már ide a honlapra is feltettem, plakátoztam, interneten hirdettem, a környéken megkérdeztem de semmi. Valószinüleg ellopták (Elveszett perzsa trikolor nőstény Debrecenben -> így van fennt ezen az oldalon)

  33. Wiwy írta:

    Nagyon szivesen segitenék, de sajnos nálunk már van annyi cica, hogy szegény nem tudna nyugodtan lábadozni:S de majd érdeklődök másfelé is:)
    egyébként azt a cicát már én is láttam, még régebben. Jó, hogy nem ütötték el, biztos okos cica akkor.

  34. Bea írta:

    Sziasztok!

    A debreceni „Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület honlapja
    http://debrecen.zug.hu
    Nincsen az összes cicáról és kutyusról fent az oldalon fotó!

    Bea

  35. Bea írta:

    Szia Wiwy! 🙂

    Örülök, hogy vannak újabb debreceni olvasók! 🙂
    De, egy fekete felnőtt cica van a Cora áruháznál, akit szeretnénk befogni és ivartalanítattni a napokban.
    Ha valaki be tudná fogadni legalább 1 napra, míg lábadozik műtét után, az nagyon jó lenne.
    Várom ideiglenes befogadók jelentkezését,valamint rengeteg szebbnél szebb cicus várja örökbefogadó gazdiját.
    Ha tőlünk fogad valaki örökbe kedvezményes áron látja el az állatorvos a befogadott cicát és kutyát.
    Részletekről érdeklődni az mbea77@gmail.com email címen, vagy hétköznap 17 óra után a 06-70/395-29-66 os számon lehet.

    Bea

  36. Wiwy írta:

    énis debreceni vagyok örülök hogy a cicáknak sikerült pot mamát találni 🙂
    egyébként milyen coránál lévő cica? véletlenül ő nem fekete?

  37. Bea írta:

    Szia Szamantha!

    Veled beszéltem telefonon a Coránál lévő cicáról?

    Bea

  38. szamantha írta:

    Szia.
    Nagyon örülök neki hogy lett mamacica és kicsik biztonságban felnevelkedhetnek.

  39. Bea írta:

    Találtunk mamacicát!
    KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET!!! :):):)
    Mostmár csak fel kell cseperednijük, és gyönyörű hófehér cicusok lesznek belőlük!:)
    Várjuk gazdijelöltek jelentkezését! 🙂

    Bea

  40. Bea írta:

    Fotó a cicákról!

    http://kepfeltoltes.hu/view/080810/DSC00113_www.kepfeltoltes.hu _.jpg

Írj egy kommentet