Elveszett sziámi – Teofil

Eltűnt sziámi cicánkat keressük!

Teofil fóka jegyű sziámi kandúr, 2,5 éves. Utoljára július 6-án láttuk otthon, Budapest 22. kerület Panoráma utcában. Magától nem kószált volna el ennyi időre, gyanítjuk, hogy valaki ellopta vagy befogadta. Különleges ismertetőjele eltűnésekor a hátán a farkánál kis helyen kitépett szőr. Nagyon aggódunk érte, és ha valaki hallott arról, hogy mostanában befogadtak vagy megvételre kínáltak egy hozzá hasonló cicát, kérjük, szóljon!

A nyomravezetőnek magas jutalmat ajánlunk, a cicát alku nélkül visszavásárolnánk, ha úgy adódik. Előre is köszönjük a segítséget, és töretlenül várjuk haza Teofilt.

dscf0015w080717.jpg

teo080720.jpg teofil080720.jpg

Képgaléria

4 hozzászólás ehhez: “Elveszett sziámi – Teofil”

  1. Csonka Anna írta:

    Kedves Teofil gazdi!

    Bocsánat, hogy így Neveztem meg Önt csak sajnos a neve nincs feltüntetve.
    Nem tudom, hogy meg lett e a kedvenc cica, de ahogy olvasom Önt egy igazi jó gazdinak képzelek el és én éppen ilyet keresek. A napokban találtam egy sziámi cicát mely úgy szintén fiú. Nékem van már két cicám és őt már nem tudom megtartani mivel gyakran utazom és így is a két cica elhelyezése kicsit problémás.
    Röviden a talált cicáról csak annyit szeretnék mondani, hogy egy kedves kis állat. Sok sok szeretetre van szüksége!! Az egyik utcában találtam elhagyottan üldögélt ami elég forgalmas és én nagyon féltettem és haza hoztam. A cica nagyon el volt hanyagolva ezt most nem akarom részletezni, de amit csak lehet megtettem, hogy megmentsem. Orvosi ellátást kapott. Ha Önnek még mindig nincs meg a cicája akkor én ezt a tüneményt el ajándékoznám Önnek. Semmit sem kellene érte fizetnie csak egy valamit, hogy nagyon szeresse ezt a cicát mert megérdemli. Üdvözlettel egy cicabarát. Kérem írjon az e-mail címemre ha gazdija szeretne lenni ennek a cicának. santorini65@gmail.com

  2. Németh Andrea írta:

    VAN ESETLEG MÁS ISMERTETŐ JELE A CICÁNAK?

  3. Gumolka Sára írta:

    Remélem, hogy meglesz a cica:)

  4. Gumolka Sára írta:

    Sajnálom, hogy elveszett a cicájuk… Ha én találnám meg nekem nem lenne szívem elfogadni a jutalmat hisz tudom , hogy milyen elveszíteni a cicánkat.

Írj egy kommentet