Ha tudtok, segítsetek!

konzervw080715.jpg

Kedves Barátaim!

Mint tudjátok itt a kismacska szezon. Rengeteg anya és baba kerül az utcára, sintértelepekre, ahonnan mi mentünk! Nálam jelenleg 23 baba állomásozik.
Rengeteg telefont kapunk naponta, amit el kell sajnos utasítanunk, és ennek sokszor nem a helyhiány, hanem a kaja, és alom hiány az oka. Tehát nem vagyunk képesek eltartani több macskát!

Ezért Linó barátnőm és Csabi, a férje, felajánlották, hogy az állateledel üzletükbe tesznek ki kosárkát konzervgyűjtés céljából. Amit nagyon köszönünk nekik. Megjegyzem, Linóék saját pénzükből és idejükből is igen erősen támogatják a macskamentést, amit szintén köszönünk nekik!

Címek:

ZIEGLER ÁLLATELEDEL BOLT:
1035 Bp., Raktár u. 52.
ÉS
2094 Budakeszi, Kossuth Lajos u. 3.

Biztos nagyon sokan vagytok, akik ezért vagy azért nem tudok befogadni cicákat, de szeretitek őket, és facsarodik a szívetek az utcán, esőben kuksoló kicsik láttán.
Azok is remélem szép számmal vannak, akik szeretnének segíteni, de anyagi helyzetük nagyobb kiadást nem enged meg!

Kérlek titeket, akik arra laktok, jártok, segítsétek a munkánkat azzal, hogy akár egy konzervet is bedobtok a gyűjtőbe, ami egy kismacska egy napi tápláléka. Ezzel életeket mentetek!
Ami garantáltan a kóbor cicák gyomrában fog landolni.

Arra is kérlek Titeket, hogy ezt az infot küldjétek át macska kedvelő ismerőseiteknek. Hadd tudják meg minél többen, hogy ezekben a boltokban adománygyűjtő kosár létezik, végre a MACSKÁK részére! Ha mennek vásárolni, ne feledkezzenek el rólunk sem!

Bárkinek állunk rendelkezésére, akik szeretnék meglátogatni a cicákat, megnézni a tartási körülményeinket!

Akik ismernek minket, tudják, hogy a cicák örökbe adási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel mennek örökbe.
Felnőtt macskákat pedig CSAK ivartalanítva adunk örökbe, amihez a Rex nyújt ingyenes segítséget. Ami kb. 200 macska ivartalanítását jelenti nekünk, minimum, évente.
Útjukat igyekszünk figyelemmel követni.

Legnagyobb szívfájdalmunkra minden macskát befogadni és megmenteni nem tudunk, de akikért egyszer felelősek lettünk, azokat legjobb tudásunk szerint tartjuk, adjuk örökbe. Ennyit tehetünk!

Segítségeteket előre is köszönöm!
Tóth Tilda
06705621032

Ui: ha esetleg vannak hasonló jólelkű állatboltos ismerőseitek, akik szintén segítenének, azt is megköszönnénk!

2 hozzászólás ehhez: “Ha tudtok, segítsetek!”

 1. Cicagazdikeresô Társaság írta:

  Szia,
  köszönjük szépen a segítségedet a cicák nevében!!!

 2. Csajszika írta:

  Hello!
  Mivel én is imádom az állatokat, és segiteni szeretnék rajtuk, igy minden ismerősömnek elküldtem ezt a segitségkérést. Holnap pedig megkérdezem állatboltos ismerőseimet,hogy tudnának-e segiteni…
  A megadott cimre pedig küldök néhány konzervet meg tápot. Remélem örülni fogtok neki.

Írj egy kommentet