Navigációs kalandok állatbarátoknak! – 2008.07.19. szombat

Navigációs kalandok állatbarátoknak – GARMIN Jótékonysági GPSGames Fesztivál

Újabb fesztiválon tehetik próbára tájékozódási képességüket a navigáció szerelmesei – a májusi program nagy sikerére való tekintettel 2008. július 19-én, 10.00 órától a GARMIN és a GPSGames megrendezi Jótékonysági GPSGames Fesztiválját Budapest XVII. kerületében.

A fesztivál kellemes kikapcsolódást nyújthat az egész családnak, hiszen a játékos kedvűek részt vehetnek a versenyben, míg a legkisebbek bejárhatják az állatotthont és barátkozhatnak az állatokkal az állatsimogatóban. A helyszín a Noé Állatotthon Alapítvány MiniMenhely-részlege, ahol az érdeklődők képet kaphatnak az alapítvány működéséről is. A MiniMenhely-program a Noé Állatotthon Alapítvány speciális rehabilitációs programja, mely a sintértelepi és megkínzott kutyák szervezett mentésére jött létre 2004-ben. A MiniMenhely-részleg Budapest legnagyobb állatotthonának részeként azóta is évi több száz állatot ment meg a biztos pusztulástól.
A versenyre a nevezési díj minimum 1000 Ft / fő, amely tartalmazza a versenyzők számára biztosított meleg ebédet – az e feletti befizetéssel a nevezők az alapítványt támogathatják.

A versenyben bárki részt vehet, aki kedveli a kihívásokat és nem idegenkedik a GPS-technológia használatától. A feladat mindössze annyi, hogy minél rövidebb idő alatt kell megtalálni minél többet az előre kijelölt pontokból. (A helyszínen ingyenes GPS kölcsönzésre is lesz mód, ehhez hozz magaddal egy fényképes igazolványt!)

Nyeremények:

  • GARMIN Forerunner 50
  • GARMIN Nüvi 200 PINK (a hölgyek között sorsoljuk)
  • GARMIN ajándékcsomagok

A verseny helyszíne:
Noé Állatotthon Alapítvány MiniMenhely-részleg
Budapest, XVII. kerület, Csordakút út
(Gyere a Péceli úton, a Korsó utcán fordulj dél felé fel a dombra, majd balra tartva haladj a Csordakút úton, és az állatotthon főbejáratán áthaladva menj tovább egészen a MiniMenhely-részlegig.)
GPS-koordináták: N47° 29.048′ E019° 18.721′
Rajt: 10 órától folyamtatosan
Befutó: legkésőbb 16 órakor

Nevezni a helyszínen, illetve GPSGames.hu honlapon keresztül lehet.
(Kérjük, hogy nevezésedben tüntesd fel, hogy hányan érkeznétek! Ez az ebéd kalkulációjához segítség a szervezőknek.)

Írj egy kommentet