Sziámi keverék cica gazdát keres

Sajnos Kármen cicus teljesen feladta… 🙁 Nem jött elő a fotel alól, begubózott, beteg lett. Lefogyott, alig evett valamit, és egy csipásodós vírus is megtámadta. A kölykeiből egy sem maradt meg, Kárment pedig bevittem az állatkórházba. Infúziót kap, kezelik, hátha még meggondolja magát és mégis élni akar. Nagyon sajnálom, annyira leromlott az állapota. :(((( Levehetitek amúgy, mert jelentkeztek érte, tehát ha meggyógyulna, akkor lenne gazdi!!!! Szorítsatok ti is érte kérlek, hátha kap még egy esélyt!

——————————-
Ez a gyönyörű, ápolt sziámi keverék cicus a nyíregyházi Állatotthonban várja új gazdiját!

A hihetetlen világoskék szemekkel megáldott sziámi keverék anyucicát egy kicsi cipős dobozba gyömöszölve hagyták magára 4 kölykével. A nyíregyházi Állatbarát Alapítvány macskaházában van most, nevelgeti a picinyeit, akik nagyon különleges kiscicák, de még csak 2-3 hetesek.

Amint elérik a 8 hetes kort nekik is és mamájuknak is új gazdikat keresünk. Még mindig nagyon meg van rémülve, csoda, hogy nem fulladtak meg a dobozban, ahogy be voltak csomagolva.

Rajtuk kívül is nagyon sok házi cicus várja gondos gazdik jelentkezését, ingyenesen elvihetők. Cirmos, fekete, tarka, kedves, játékos picurik!

sziami080607.jpg

p1040211080607.JPG p1040221080607.JPG p1040225080607.JPG

9 hozzászólás ehhez: “Sziámi keverék cica gazdát keres”

  1. szilagyi erika írta:

    nagyon szepek a cicak sajnos nem vehetek me ma van harom orvendek annak hogy van.a kedvenc allatom a macska.de az osszes allatot szeretem me allat barat vagyok.

  2. meivllaa írta:

    Szia Petra!

    Szoktak kölykei lenni a cicádnak, amik hasonlítanakerre a cicára? Nagyon nagyon tetszik. Légyszi küldj képet róluk, ha igen meivllaa@freemail.hu

    Köszi

  3. karpenkó szandra írta:

    nekem is egy sziámi keverék cicám van attól függetlenül,hogy sz.keverék büszke vagyok rá.és majdnem ugy néz ki mint a képen a Nyír1házi állatotthonba nevelkedő sz.keverék cica csak az oldala és a háta nem olyan sötét.Ugyan itt olvastamegy elütött cicáról és maj megszakadt a szívem és elkapott a sírás=(( nagyon sajnálom ŐT

  4. R-on írta:

    http://www.haziallatok.eoldal.hu/cikkek/macskafajtak/balinez

  5. R-on írta:

    chocolate lynx balinese

  6. habcica írta:

    Kármen cicus boldog, gazdis életet él!!! 😀

  7. meivllaa írta:

    Még megvan a cica? Elhoznám, ha igen!

  8. Lengyel Csilla írta:

    Kedves Emberek! Szeretnélek felvilágosítani titeket, hogy ez a cica NEM keverék sziámi cica, hanem egy eléggé drága úgy nevezett fehér sziámi!
    Remélem hogy aki örökbefogadta, méltányolja majd a szépségét és a ritkaságát!

  9. Bea írta:

    Szia Anita!

    TUDOD MIT GONDOLOK ARRÓL, AKI EZT TETTE VELÜK! 🙁
    Elvitte végül is a gazdijelölt?

    Bea

Írj egy kommentet