Szerető gazdit kereső gyönyörű, szomorú, idős kandúrcica!

Gazdára talált

Szerető Gazdit keres a képen látható, gazda által költözés miatt kidobott, 10 éves, ivartalanított, fehér-fekete, hatalmas, gyönyörű, oltott, egészséges (a 10 év alatt soha semmi baja nem volt állítólag, és teszteltük 2 halálos fertőző betegségre: FIP: negatív!, FeLV: negatív!), eddig lakásban élő (szobatiszta!), nyugodt, nagyon szomorú cicafiú..
Szó szerint sokként érte, hogy a gazdája 10 év után cserben hagyta, nagyon nehezen bízik, megingott az emberekben való hite (ezek után azt hiszem jogos!), de egy elkötelezett, SZERETŐ gazdinak, aki soha nem hagyja el, és végre méltó életet biztosít neki, meg fog nyílni, és a törődésért cserébe a csillagokat lehozza majd neki.. Az ideiglenes befogadójánál is elkezdett oldódni, bízni, már megy a simiért, mindez csak idő kérdése.
NAGYON és sürgősen várja szerető gazdiját, az ideiglenes helyéről hamarosan mennie kell, de nincs hova! Idősebb embernek is remek társa lenne!
Várjuk azon gazdi jelentkezését, aki megmutatná ennek a csalódott, szomorú, idős cicának a hátralevő életében, hogy az élet igenis szép..

aaaboci-paintw080530.jpg

3 hozzászólás ehhez: “Szerető gazdit kereső gyönyörű, szomorú, idős kandúrcica!”

  1. mentholx írta:

    Már megbocsáss, de a macska nem az enyém, nem én dobom ki, hanem én MENTETTEM a ‘családjától’, aki megvált tőle, és azzal fenyegetőzött, hogy ha X időre nem lesz helye, szélnekereszti egy erdőben!

    Igy elvállaltam, ideigelensen. A macska azóta is gazdát keres, végleges családot, aki soha nem válik meg tőle.

    Azt hiszem minden hirdetésem aljára oda fogom írni, hogy —macskamentő—, a félreértések elkerülése végett.

    Nekem személy szerint 4 macskám van, és 2 kutyám, mindehhez panelban lakom, ha megfeszülök sincs lehetőségem több állatot megtartani, igy marad a mentés és gazdikeresés.

    Üdv.

  2. macskaslany írta:

    ja, bocs, hogy nem voltam konstruktiv, mondanam, h viszem, de az enyem nem hajlando massal osztozni rajtam.

  3. macskaslany írta:

    megis hova a picsaba lehet koltozni, ahova nem viheto a csaladod tagja, aki tiz eve el veled es szeret es rad van utalva?! 🙁

Írj egy kommentet