Két cica SOS gazdát vagy ideiglenes befogadót keres!!!!!!!

A cicák panzióban várják gazdájukat, de jó lenne, ha minél előbb gazdához kerülnének, mert nagyon kedves cicák!

Telefon: 06-30-9920666

——————————

Tudom, hogy az idő nagyon rövid, hisz 2008.05.31-én (szombaton) legkésőbb el kell helyeznem a cicákat, mert vasárnap hosszabb időre elutazom.
A cicák 10 éve együtt laktak a családdal. Két gyermekem már nem velem él, a feleségem sajnos meghalt és munkám miatt egyedül nem tudom a cicák gondját viselni.
A cicák befogadása érdekében nagyon kérem a segítségét.
A megoldás reményében várom válaszát email-ban vagy telefonon.

Két, lakásban, rendezett körülmények között tartott 10 év körüli macskáról van szó. Mind a kettő nagyon szelíd, kommunikatív, gyerekszerető és szereti a társaságot. Mindkét állat ivartalanított. A lány, Morci kicsit visszahúzódóbb, de ha valaki elnyeri a bizalmát, ahhoz rettentően kötődik és hálás. A fiú, Bogyó, nagyon mozgékony, rokonszenves érdeklődő állat, szereti a társaságot. Évente folyamatosan ill. szükség esetén állatorvos ellenőrizte őket, egészségesek.

morci_es_bogyow080530.jpg

morci_es_bogyo080530.jpg 100_6975080530.JPG 100_7005080530.JPG

2 hozzászólás ehhez: “Két cica SOS gazdát vagy ideiglenes befogadót keres!!!!!!!”

  1. Rappai Dorottya írta:

    Az én véleményem az hogy ezek a cicák igaz aranyosak meg minden de nem igaz hogy nincs egy barát aki a nyaralás idején gondozza őket.
    Nekem is van 4 macskám de semmi pénzér nem válnék meg tőlük ahova csak tudom magammal viszem őket vagy ha nem tudom keresek valakit aki vigyáz rájuk de egy hétnél tovább még nem voltam sehol mert nagyon hiányoztak.
    Szóval ezt gondolja meg mert nem lehet két ilyen idős állatot ide oda rakosgatni!!!!!

  2. Tillmann Józsefné írta:

    A véleményem szeretném tudatni ! Nem igazán értem, mért kell megválni két ilyen jól tartott cicától.Ez a két cicus nem igényel sokat,mint hogy reggel enni kap, és aztán a gazdik álltalában el mennek dolgozni. Meglepően olvasom az indokot,és biztos vagyok abban hogy a gazdi nem tudja mit jelent két ilyen ídős cica gazdihoz juttatása.Van olyan cica ,aki nem eszti mert nem tudja megszokni az uj környezetett, és változást. És nem igaz hogy a cica nem kötődik a gazdihoz! Ez már nem álja meg a helyét. A jó leki ismeret ami ilyenkor szükséges ! Ez egy állatvédő véleménye ! Ezek az állatok ha sikerül is egy uj gazdi, lehet hogy elpusztulnak ! A kérdés az, hogy ezt akarja a gazdi! Biztosan nem !

Írj egy kommentet