Sürgősen ideiglenes befogadót keres Bogár!!!

Meggyógyult és megoldódott a helyzete

Bogár nagyon rég óta a MiniMenhely lakója. Kedves, szeretetre méltó, de félénk kutyus! De nem reménytelen…
Sajnos eddig nem figyelt fel rá senki. Nemrég Bogár nagyon beteg lett!

A legutolsó vizsgálati eredmények szerint nagy valószínűséggel idiopatikus epilepsziában szenved, ami annyit jelent, hogy nincs kézzelfogható szervi elváltozás (minden lelet negatív), vagyis gyaníthatóan örökletes ártalomról van szó.

Anti-epileptikumot kell szednie. A gyógyszer adagját hamarosan beállítják. Kérdeztem a neurológust az életkilátásokról. Azt válaszolta, hogy ha jól reagál a gyógyszerekre, akkor jók a kilátások.
Az egyéb tevékenységeket (pl. kutyasuli) folytathatja, ha jól van, de figyelni kell az esetleges stresszkeltő helyzetekre, ahol berohamozhat, és kerülni kell a későbbiekben.

Meg kell tanulnunk kezelni a betegségét, és együtt élni vele.
Az már most tudott, hogy naponta 2x (reggel és este) kell szednie a gyógyszert, ami ideig-óráig megoldható csak a menhelyen, ezért SOS IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK BOGÁRNAK HOSSZÚ TÁVRA,vagy végleges gazdit!

Gyerekek mellé nem ajánlott. Elsősorban egyedüli kutyusnak szeretnénk, de a szuka kutyusokkal jól kijön!
Mindenképp olyan ideiglenes befogadót vagy gazdit keresünk Bogár számára, aki a nap nagy részét vele tudná tölteni és biztosítani tudja a gyógyszerezését!!

Bogárról: Bogár 6 év körüli ivartalanított, keverék kan kutyus. Egy temetőben született, ott fogták be a testvéreivel együtt, akiktől hamar elválasztották és Bogár nagyon egyedül maradt. Sok türelmet és odafigyelést igényel!

Képek Bogárról

dscf3150w080306.jpg

Írj egy kommentet