Tündéri, gyönyörűséges mentett fehér kiskandúr szerető gazdijára vár!

„Fogadj örökbe mentett cicát! Ments életet!”

A képen látható tüneményesen édes és gyönyörűséges kb. 10 hetes fehér kiskandúrt utcáról mentettem testvérkéivel együtt, akikkel kidobott cica babáiként születtek meg egy a cicák számára életveszélyes környékre.

Hányatott múltja miatt – teljesen érthető módon – kezdetben nagyon félt, de azóta hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Egyszer csak megtört nála a jég, és a rettegő kölyök megbízott: szinte elolvadva a boldogságtól fúrta bele magát a kezembe es hangosan, jólesően dorombolt közben… Nincs is ennél csodálatosabb érzés egy macskamentő számára!
Ebből is látszik, hogy nem létezik reménytelen macska – csak időt kell nekik adni, és rengeteg szeretetet!
Ha leendő gazdija megadja neki mindezt, egy nemcsak gyönyörű, de nagyon ragaszkodó cicát tudhat magáénak!

Bent van tartva, ahol jól érzi magát. Nagyon játékos, értelmes. Szívesen költözne másik cica és/vagy cicabarát kutya mellé is. De legszívesebben valamelyik tesójával együtt gazdisodna…

Ivartalanítva, oltva (kombinált), chipezve, parazitamentesítve adom őt át leendő gazdijának oltási kiskönyvével együtt, örökbefogadási nyilatkozattal. A leendő gazditól jelképes hozzájárulást kérek az állatorvosi költségeihez, ami összeg a következő gondozásomba kerülő mentett cica ellátására fordítódik.

Nincs szebb dolog annál, mint amikor megtört lelkű mentett állatot fogad maga mellé az ember! Ők a leghálásabbak és leghűségesebbek!

Kinek dobogtatja meg a szívét ez a gyönyörű kis kandúrfi…?

Budapesten, a 18. kerületben lehet vele megismerkedni időpontegyeztetés után.

Több kép róla és a tesókról:
http://gallery.site.hu/u/mentholx/kisfekete_001/

Érdeklődni: mentholxx(kukac)gmail(pont)com (kapcsolatfelvétel e-mail-ben)

11650670_10204851582394020_1778084720_n (1)

Írj egy kommentet