Bűbájos mentett cirmos kiskandúr szerető gazdijára vár!

„Fogadj örökbe mentett cicát! Ments életet!”

A képen látható tüneményesen édes kb. 10 hetes gyönyörűséges cirmos kiskandúrt utcáról mentettem testvérkéivel együtt, akikkel kidobott cica babáiként születtek meg egy a cicák számára életveszélyes környékre.

Hányatott múltja ellenére is hamar megbízott bennem, és elképesztő erejű bújással, dorombolással, dagasztással igyekszik azóta is kifejezni háláját a segítségért, törődésért, életének megmentéséért – hiszen ő pontosan tisztában van mindezzel!

Bent van tartva, ahol jól érzi magát. Nagyon játékos, értelmes, leírhatatlanul kedves, embercentrikus. Szívesen költözne másik cica és/vagy cicabarát kutya mellé is, bár legszívesebben valamelyik tesójával együtt gazdisodna…

Ivartalanítva, oltva (kombinált), chipezve, parazitamentesítve adom őt át leendő gazdijának oltási kiskönyvével együtt, örökbefogadási nyilatkozattal. A leendő gazditól jelképes hozzájárulást kérek az állatorvosi költségeihez, ami összeg a következő gondozásomba kerülő mentett cica ellátására fordítódik.

Bízom benne, hogy átlagosnak kikiáltott cirmos színe ellenére nem esélytelen a boldog gazdis életre, mert valaki az „átlagos” külső mögött meglátja a Csodát, valakinek megdobogtatja a szívét… Egy biztos: egy életre hálás, hűséges cicája lesz leendő gazdijának! Egy álom-cicát tudhat magáénak az, aki őt örökbefogadja!

Időpontegyeztetés után Budapesten, a 18. kerületben lehet vele megismerkedni.

Több kép róla és a tesókról:
http://gallery.site.hu/u/mentholx/kisfekete_001/

Érdeklődni: mentholxx(kukac)gmail(pont)com (kapcsolatfelvétel e-mail-ben)

unnamed (65)

Írj egy kommentet