Elveszett cica

Elveszett!!!
2014.06.19-én a XXII-ik kerületben, Budafokon a kis benzinkút környékéről kiszökött egy 5 éves, fóka ivartalanított kandúr sziámi cica, neve Matyi. Matyi vesebeteg, rendszeres kezelésre és speciális étrendre van szüksége. Még sosem volt kint a szabadban egyedül, nagyon aggódunk érte. Kérem, aki megtalálta, vagy befogadta, értesítsen az alábbi elérhetőségek egyikén.
Nagyon várjuk haza!!!!

Tel: 06206266477!
Email: mail(kukac)fsghun(pont)com

matyi1

1 komment ehhez: “Elveszett cica”

  1. Skribanek Zsolt írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram!

    Két hete Csopakon (Veszprém megye) találtunk egy az Ön hirdetésében szereplő képnek megfelelő cicát. Szegény kicsit lefogyott, és volt egy csúnya seb az oldalán. Természetesen elvittük állatorvoshoz, a sebet ellátták, és már szépen gyógyul. A cica azóta itt lakik nálunk, és keressük a gazdáját. Nem tudom, hogy valóban az Ön cicáját találtuk meg, de sok minden stimmel: az állatorvos szerint 5 éves körül lehet, ivartalanított kandúr, fókaszínű sziámi. Az étellel kapcsolatban igen válogatósnak tűnik, tehát vélhetően speciális étrendhez szokott. A kertben kissé idegenül érzi magát, viszont a lakásban nagyon otthonosan mozog.
    Itt a környéken senki nem jelentkezett érte, pedig két környékbeli állatorvos is körbetelefonálta azokat, akiknek a környéken sziámi cicájuk van, de itt senkinek nem veszett el. Azt persze nem tudom, hogyan kerülhetett ide Budafokról, de a sok hasonlóság miatt, lehet, hogy mégiscsak az Ön cicájáról van szó. Kérem jelentkezzen, hogy tisztázhassuk, valóban az Ön cicáját találtuk-e meg!
    A hirdetésben megadott telefonszámot próbáltam hívni, de az úgy tűnik nem elérhető.

    Üdvözlettel: Skribanek Zsolt
    06-20-4823254

Írj egy kommentet