Emma

A Mimóza Macskamentő Alapítvány gondozásában szerető gazdit keres a képen látható cica, Emma.
Emma április közepén, rendkívül soványan, bolhásan, kikopott szőrzettel és erős hasmenéssel került a gondozásunkba (és nem mellesleg öt, akkor még csupán 3-4 hetes kis kölykével).
Emma rögtön átesett a külső-belső parazitamentesítésen (azóta többször meg is lett ismételve), hamar hízásnak indult és a szőre is szépen rendeződött.
Számos különböző (és sajnos eredménytelen) kezelés és számos vizsgálat után végül kiderült, Emma makacsul kitartó hasmenésének hátterében allergia áll. Jelenlegi diétája mellett immár jó ideje normális a széklete.
Az allergia nem kikezelhető, Emmának ezzel együtt kell élnie, mint ahogyan leendő gazdijának is. Olyan gazdit keresünk tehát számára, aki túl azon, hogy szereti és szeretettel gondozza, vállalni tudja a diétája tartását.
Emma egyébként nagyon szép cica, vékony, nyúlánk alkatú, hatalmas fülekkel és extrahosszú farkincával bír.
Ivartalanított nőstény, fiatal felnőtt (1-2 éves), szobatiszta és kedves. Imád az ember lába körül tekeregni, hangosan dorombolva. Lakásban nem rongál. Kimondottan beszédes típus, szeret nyávogni.
Kizárólag lakásban tartásra vihető (kijárós cicaként más házaknál összeehetne olyasmiket, amiket nem bír).
Bízunk benne, hogy szépségével és kedvességével meggyőz majd valakit, hogy megéri Őt társául választania.
Természetesen az etetésével, diagnózisával kapcsolatban is részletes információkat adunk az örökbefogadójának, és mind a befogadást követően, mind pedig a későbbiekben bármikor rendelkezésére állunk, kérdéseire szívesen válaszolunk, stb.

Érdeklődni:
06 30 741 3693
mimozaalapitvany(kukac)gmail(pont)com
www.nyau.hu

emma2

Írj egy kommentet