Szófia a félszemű, de tündéri cica – hol vagy jó gazdi?

Szófiát az Elszánt Állatvédők vette pártfogásába. Kb. 1,5 éves lány cica, már egy szülésen túl van (kicsi kölyke, Mirtillke meg Elinél, róla is küldök nemsokára hirdetést). Megtalálásukkor mindketten elég jó állapotban voltak, se bolha, se féreg (azért kaptak parazitamentesítést). A mama cicánál megcsináltattuk a vértesztet, sajnos leukosis pozitív (macska AIDS-re szerencsére negatív), ami az orvos szerint kezelhető, kapja most az immunerősítést és ideiglenesnél van most már egyedüli szobacicaként. Egy hónap múlva új tesztet csináltatunk, reméljük, hátha az már negatív lesz, de az orvos szerint, ha mégis pozitív, azzal is el tud élni még hosszú ideig.

ÉPPEN EZÉRT CSAKIS EGYEDÜLI SZOBACICÁNAK ADHATJUK ÖRÖKBE, illetve kutyus mellé mehet egyke cicának, mert a cicák leukosis betegsége nem terjed kutyákra, sem emberekre!
Korábbi szemsérülése miatt az egyik szemén a lencse sérült, de eltávolítani nem kell, mert a szemidegek, a könnycsatorna működik, az orvos szerint homályosan lát is rá. Mozgásán nem venni észre, hogy zavarná a rosszabbik szeme.
Idegrendszere jó a cicának, a macskakompatibilis kutyákat pár nap alatt megszokta. Emberekkel hihetetlenül kedves, ölbevehető, azonnal dorombol! És gyönyörű, olyan mint egy mini ocelot!

Gyanítjuk amúgy, hogy korábban lakás cicák, vagy legalábbis ki-bejárósak cicák lehettek, mert szobatiszták, alomra mennek, ismerik a tasakos cicakaját.

Aki Szófiát félszemmel, betegségével együtt is befogadná egyedüli cicaként, kérjük hogy a
06/30/9215-290 vagy
06/20/9784-345 telefonszámon jelentkezzen. A későbbi ivartalanításának anyagi költségét az Elszánt Állatvédők még állják!

LEGALÁBB ANNYIT SEGÍTSETEK, HOGY OSSZÁTOK, KÜLDJÉTEK!

SZOFIA

Írj egy kommentet