Cirbolya eltűnt, keressük!

Megtalálták

Január 18-án eltűnt Cirbolya nevű, 2,5 éves, félperzsa, oltott, parazitamentes fekete-fehér herélt kandúrom a XI. kerületi Zólyom közből. Eltűnésekor bolhairtó nyakörvön címet-nevet-telefonszámot tartalmazó kapszula volt a nyakában. Cirbolya igazi otthonülő macska volt, háromóránként bejelentkezett hozzánk, a lakásban aludt, és pontosan ismertük bóklászásának útvonalát. Sajnos tisztában vagyunk vele, hogy valószínűleg már nincs az élők sorában, hiszen a környéken sok a vad vagy elvadult kutya és a sofőrök sem a körültekintő, biztonságos vezetés mintaképei. Mégis reménykedünk a csodában, mert nagyon szerettük Cirbolyát és nélküle üres a ház..

cirbi_080122.jpg

1 komment ehhez: “Cirbolya eltűnt, keressük!”

  1. Cat írta:

    NE ADJÁTOK FEL, KERESSÉTEK ŐT!!!!!
    Plakátoljatok ahol csak tudtok, ajánljatok fel jutalmat (sajnos a közömbös vagy rossz embereket is motiválni kell), szóljatok állatorvosoknak, eledeleseknek, kozmetikusoknak, próbáljátok meg bemondatni rádióban, helyi tv-ben!
    Nem szabad feladni, bármi történhetett vele, akár hetek, hónapok múltán is előkerülhet!
    A névkapszula simán leeshet róla, abban ne bízzatok! Ha előkerül, tanácsos mikrochipet tetetni bele, az sokkal biztonságosabb!
    Lehet, hogy ne adj’ Isten, baleset érte és valaki befogadta, lehet, hogy beszorult, beesett valahová vagy véletlenül bezárták… Kedves Gazdik, legyetek találékonyak és kitartóak, és keressétek, keressétek!

Írj egy kommentet