Szerető gazdit keresnek

Szerető gazdit keresnek a képen látható utcáról mentett kb. 6 hetes tüneményes kandúr tesókák!

Kb. 4 hetesen, egy harmadik tesókájukkal együtt találtam őket a gazban, ám ő a súlyos macskanáthája következtében sajnos menthetetlen volt, hiába küzdöttünk érte… Ezek a babák viszont nagyon szépen meggyógyultalak, felcseperedtek, nagyon jó húsban vannak, örökmozgók, játékosak, és valami hihetetlenül dorombolósak, bújósak, ember-centrikusak.

Sajnos úgy néz ki, hogy az egyik baba a súlyos macskanáthája következtében fél szemű maradt, ám így is teljes életet tud élni, tehát azt gondolom, hogy annak, aki az örökbefogadásán gondolkodik, ez a kis hendikepp nem lehet akadály… (Még hátra van egy vizsgálat, lehet, hogy a sérült szemével is fog látni valamennyit.)

Kívül-belül parazitamentesítve vannak, annak idején az első kombinált oltásukat is megkapják nálam és ivartalanítva lesznek (amint elérik az 1kg-os súlyt). Tehát még picit várni kell rájuk, de addig is várják gazdi-jelöltjeik jelentkezését.

Benti tartásra fogadhatók örökbe együtt (nagyon ragaszkodnak egymáshoz), esetleg külön-külön, de ebben az esetben másik cica, kutya mellé (nagyon szeretik a kutyákat) szeretnének költözni.

Várják azon örökbefogadóik jelentkezését, akik életük végéig felelősséggel gondoskodnának róluk!

Több kép róluk itt!

Érdeklődni: mentholxx(kukac)gmail(pont)com (Bp.)
/Kérem, e-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot!/
– macskamentő –

DSC05640p

Írj egy kommentet