FRICI gazdit keres

FRICI egy 2009-ben született kan kutyus, feltehetően pumi-schnauzer keverék.
Kis-közepes termetű, puha göndörkés szőrzete rendszeres nyírásra szorul, a pumi jelleg elsősorban ott mutatkozik meg, hogy jó jelző kutya, a közeledő idegeneket erősen és feltűnően megugatja.
2010 téli hónapjaiban mentettük meg őt a fővárosban, ahol az egyik külső kerületben csatangolt az utcán, borzalmasan elhanyagolt állapotban volt, ki tudja mit ehetett, valami rettenetes felismerhetetlen dolgok kerültek elő belőle.
A menhelyen hamar rendbe jött, féregtelenítve, oltva, chippelve és ivartalanítva nagyon hamar örökbe fogadta egy kedves idősebb hölgy. Sajnos a hölgy súlyos betegség után kórházba került, megszakadt vele a kapcsolatunk, Frici ismét nálunk landolt, jelenleg ideiglenes befogadójánál várja az új gazdi jelentkezését.

FRICI egy rendkívül kedves, szeretetre méltó, barátságos kutya. Szereti az embert, a gyerekeket, minden fajta kutyával nyugodt és barátságos, jelenleg is egy szuka és egy kan kutyával él együtt. Nyugodt, kiegyensúlyozott, kiszámítható kutyus. Gazdájához nagy szeretet fűzi, gyönyörű barna, csillogó szemeivel hálásan néz fel minden jó szóra, simogatásra. Keresi és várja a gazda közelségét, de soha nem erőszakos, nem követelődző, kér egy rövid simogatást, egy pár jó szót és tovább áll a saját köreibe.
Nem akar a gazda ágyában aludni (!), este odabújik egy kis simogatásra, de rövid idő után megy a saját fekhelyére, egész éjszaka ott alszik.

Nagyon szeret sétálni, érdeklődő, de megbízható is egyben, bátran el lehet engedni, nem megy el a gazdától messzire. A szembe jövő kutyákkal barátságos, nem támadó, egy darabig elkíséri őket majd visszatér a gazdihoz. Három hónapja van az ideiglenes befogadónál, ezalatt még egyszer sem szaladt el a mindennapi séta során.

Frici első örökbefogadójánál lakásban élt, jelenleg kertes házban lakik és szemmel láthatóan imád a kertben szaladgálni, lesni ki a kerítésen, intézkedni, jönni-menni. Ugyanakkor a lakásban is nyugodt, órákra bent lehet hagyni, nyugodtan alszik, soha nem okoz gondot. Abszolút és feltétlenül szobatiszta, emésztése rendezett, mindenevő, jó étvágya van, de nem telhetetlen, minden szempontból egészséges kutya.

Új, szerető és felelős gazdit keresünk Fricinek. Családba, több gyerek mellé, de idősebb házaspárnak, akár egyedülállónak is ajánljuk! Olyan gazdit keresünk, aki közel engedi magához, akinek a kutya nem csak egy házi állat, hanem egy kedves társ, egy családtag, egy érző lény! Jó lenne egy családi ház neki, ahol a kertben sokat szaladgálhat, de mint írtuk a lakásban is jól érzi magát, sőt kéri a lakásba való bejárás lehetőségét nagyfokú emberszeretete miatt.
Oltva, chippelve, ivartalanítva van.
Előzetes megbeszélés, informálódás után, örökbefogadási szerződéssel adjuk örökbe.

Telefon: 0620 2200223 vagy Árvácska

mini-P1000902

Írj egy kommentet