talált main coon cica Biatorbágy

Sziasztok,

tegnap este találtunk egy valószínűleg main coon fajtájú cicát Biatorbágyon az új lakóparkban. A cica nagyon sovány és a bundája rettenetesen elhanyagolt, filces sok helyen kikopott. Jelenleg nem túl barátságos de ez valószínűleg csak amiatt van, hogy meg van rémülve. Emiatt és amiatt, hogy a bundája nagyon filces sajnos még azt sem tudtam megállapítani, hogy fiú vagy lány cica-e. De max. 3 éves lehet a mérete és a fogai alapján.

Eredeti gazdáját vagy felelős befogadóját keressük. Mi nem szeretnénk megtartani mert van két másik cicánk akik közül az egyikük krónikus betegség (macskanátha) miatt oltatlan.

A tegnapi tapasztalataim alapján egyke cicának és csakis lakásba adnánk örökbe. van egy 15 hónapos kislányom és hát nem annyira örült a cica amikor a baba a közelében volt, de ez persze változhat idővel.
Kérlek jelezzétek ha esetleg valaki keres ilyen fajta elveszett cicust vagy befogadná.

Telefonszámom 70/387 4356

előre is köszönöm a megosztást!

ui.: tudok jobb képet is küldeni majd ha szükséges

talalt cica

3 hozzászólás ehhez: “talált main coon cica Biatorbágy”

  1. Beus írta:

    Sziasztok! Én vagyok a szigetszentmiklósi elveszett main coon cica gazdája. Samu húsvétkor 2 hét bolyongás után mindenki örömére épségben hazatalált. 🙂 többen értesítettek azóta is hogy nem ez az én cicánk- e. Ennek a másik szépségnek is előkerült a gazdája, a megtalálótól tudom. Kiderült, hogy a cica gazdája a közelben lakott de nem igazán ápolta es etette, ezért hitték elveszettnek, mivel házakhoz járt kunyerálni. 🙁

  2. TMonika írta:

    Nem ő az esetleg? ennyi idő alatt simán eljuthatott ekkora távolságra:

    http://szigetszentmiklos.olx.hu/elveszett-maine-coon-szigetszentmiklosrol-iid-494605334

  3. Tóth Klaudia írta:

    Szia!
    Engem érdekelne ez a macska, milyen állapotban van, csak ápolatlan vagy valami betegség jele is látható rajta?? Esetleg tudnál másik képet küldeni róla? Nekem lakásba kellene.
    Üdv: Klau

Írj egy kommentet