elveszett cica :(

2012.12.07-én pénteken éjjel egy órakor ment szokásos barangolásaira a XI. kerületi Vadon utcából a képen látható 3 éves herélt kandúr. XI. kerület FARKASRÉT (Farkasréti Temető környéke, illetve Gazdagrét környéke)
Alapvetően kinti macska, de mindig hazajárt. Ilyen hosszú időt nem töltött még távol, nagyon aggódom érte. Remélem, valaki befogadta, hisz télen sok időt nem szokott kinn tölteni. Sajnos chip nincs benne.
Jellegzetességei: homlokánál ritkásabb szőr; nagyon barátságos, de kerüli a jellegzetes macskatulajdonságokat, mint például azt a tipikus ember lába körüli hízelgős dörgölőzést; dagasztás közben elered a nyála :), nem nagyon tud dorombolni, legalábbis nem nagyon hallható, alacsonyabb rezgésszámon működik ez nála, inkább mintha csak szuszogna; ritkán nyávog, akkor is mintha morzézna, rövidebb, halk jelzéseket ad (nyilván, ha rosszul van nagyon is tud nyávogni); bent nem sokáig bírja, idő után úgy elkezdi kaparni az ablakot, hogy úgy érzed, mindjárt átkaparja magát rajta; ha sokáig van bent sok játékot igényel, ilyenkor azt úgy jelzi, hogy begörbíti a hátát, és 360fokos szögben úgy ugrál, mint a bakkecske.
Rettenetesen hiányzik! Alapvetően nem vagyok macskás, ő az egyetlen, akit megszerettem!!

06-20-333-5175 számon a nap bármely időpontjában elérhető vagyok!

Nagyon szépen köszönöm!


Írj egy kommentet