!!!!!!!!!!!!!!!!!

  •   

Beszéltem a délpesti etetőnénivel!

TELIS-TELE VAN A KÓRHÁZ ISMÉT-ISMÉT-ISMÉT, MERT FOLYAMATOSAN BASZOGATJÁK BE A MACSKÁKAT, ISZONYATOS SOK KICSI VOLT, ELHULLOTTAK, DE MOST IS VANNAK!
A MACSKÁKAT ÜLDÖZIK, ÉS HIÁBA ADJA A PROVERO FOG.GÁTLÓT, BEVEMHESÜLTEK! RENGETEG SZOPTATÓS ANYA VAN, SOK VAD!
A SZELÍDEK MIATT HÍVTAM, TEKINTETTEL ARRA, HOGY KOCSIM NINCS, CSAPDÁZNI NEM TUDOK, CSAK A SZELÍDEKET IVARTALANÍTÁSRA SZÁLLÍTGATNI!

2 SZELÍD NŐSTÉNY VAN: 1 SZÜRKE-FEHÉR HOSSZÚ SZŐRŰ. ÉS TOVÁBBI 4 SZELÍD VAN, AKIKET NEM LEHET ÖSSZESZEDNI, MERT SZOPTATNAK. ILL. AZT MONDTA A NÉNI, HOGY VAN MÉG EGY, AKI NEM SZOPTAT. EZT A KETTŐT IVARTALANÍTTATOM. HOLNAP ELMEGYEK A HOSSZÚ SZŐRŰÉRT. ÁLLÍTÓLAG GYÖNYÖRŰ SZÜRKE-FEHÉR. NÁLAM NEM MARADHAT (csak boxban fér el a műtét utáni 1-2 napon), ÍGY VISSZA KELL TENNI MŰTÉT UTÁN, KÖZBEN MEG HIRDETNI – MOST EZ A LEGTÖBB, AMIT TEHETEK! NAGYON KEDVES MACSKA ÁLLÍTÓLAG!

KÖLYKÖKBŐL RENGETEG VAN, MEGSZÁMLÁLHATATLAN, MERT MÉG SOK EL VAN DUGDOSVA!

SZELÍD KICSIK: 2 BIZTOSAN SZELÍD (KÉK (MAX. 6 HETES, SZEME BETEG) ÉS FEKETE), 2-NEK MEG BIZONYTALAN A KÉZZEL VALÓ MEGFOGÁSA. 2 SZELÍD NEME ISMERETLEN.

A KÉKET HOLNAP ELHOZOM, TEKINTETTEL ARRA, HOGY A SZÍNE MIATT Ő HAMAR GAZDÁS LEHET, DE A FEKÁT NEM TUDOM VÁLLALNI, TARTÓSAN BOXBAN TARTANI MACSKÁT NEM LEHET!!!

TEHÁT MOST 2 SZELÍDNEK KÉNE HELY: HOSSZÚ SZŐRŰ ÉS KISFEKETE, AKI NAGYON KEDVES, 6-8 HETES!

AZTÁN: ERZSÉBET TEMETŐ: 7 MACSKA LELEDZIK ITT! 1-ET LEHET KÉZZEL MEGFOGNI, TÖBBI VAD, CSAPDA KELL! DE ASSZEM AZ IS SZOPTAT, AMELYIKET MEG LEHET FOGNI! TÖBBIHEZ CSAPDA KELL! EZEN A SZELÍDEN KÍVÜL 2 NŐSTÉNY VAN, AKIK SZINTÉN SZOPTATNAK, A TÖBBI KANDÚR. A NŐSTÉNYEK ÉVEK ÓTA KAPJÁK A FOG.GÁTLÓT, DE MOST MÉGIS BEVEMHESÜLTEK!

VALAKI, VALAKI VALAMIT????????????????????

AKÁR IDEIGLENES BEFOGADÁS, AKÁR SZÁLLÍTÁS, A VADAK BEFOGÁSA???
A VADAKHOZ CSAPDA KELL, AHHOZ MEG KOCSI KELL! JÓ LENNE MEGSZERVEZNI, HOGY ÖSSZESZEDÜNK EGYSZERRE x SZÁMÚ MACSKÁT, MAJD EGYENESEN IVARTALANÍTÁSRA VISSZÜK ŐKET, 1-2 NAP MÚLVA PEDIG MEHETNÉNEK VISSZA (JOBB LEHETŐSÉG HÍJÁN) FÜLJELÖLVE (TNR).

KÉREM, JELENTKEZZEN BÁRKI, AKI TUD SEGÍTENI!

Írj egy kommentet