BUÉK 2008

 •   

Minden kedves Olvasónknak és Felhasználónknak sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk!

buek2008_20.jpg

2007 volt a Talált cicák / Elveszett cicák első teljes éve, és hát elég nagy utat tettünk meg idén.

Legfontosabb eseményként könyvelhető el, hogy májusban többekkel együttműködésbe kezdtünk (közülük legaktívabb volt a Cicagazdikereső Társaság), és a látogatószám egy csapásra megduplázódott. Ekkor szántam rá magam az új dizájn elkészítésére is, amelynek lényege a piros alapon fehér macska. 🙂 Sokat hezitáltam, mert a régi dizájn megboldogult Poci macskámra épült, akinek ezzel emléket állítottam. De aztán meggyőztem magam, hogy a képernyőmön (meg fentről) úgyis ő figyel, jusson szóhoz a fiatalság…

Innen a fejlődés töretlen volt, különösen a bannercserének és a linkgyűjteményeknek köszönhetően. Gyakorlatilag minden hónapban csúcsot döntöttünk eddig látogatószámban, kivéve ezt az egy decembert. Biztos a bejglimérgezés fogta vissza a forgalmat, ezért jövőre javasolni fogom a törvényhozásnak a bejglievés betiltását. Különösen a mákosét, különös tekintettel EU-tagságunkra. De legalább legyen bejgliadó, vagy ilyesmi…
Számokban kifejezve, a januári 1315 látogatáshoz képest novemberben 5267 látogatást jegyeztünk, ez négyszeres növekedést jelentett. Remélem, jövőre is tartani tudjuk ezt a tempót. Egyébként érdekes módon a napi látogatócsúcs mégis most december 19-én volt 284 látogatással.

Amúgy pedig további számok:

 • 35000 látogatás alatt 92000 oldalt néztetek meg
 • ebben az évben 16900-an ismerkedtetek meg a honlappal (!)
 • látogatásonként átlag 3 percet töltöttetek a honlapon
 • decemberben már 18,6 gigabájt adatot forgalmaztunk
 • eddig 346 hirdetésből 169-ben gazdára találtak a cicák, ez kb. 200 cica sorsának jobbra fordítását jelenti 1 év és 4 hónap alatt
 • a látogatószám rendszeresen napi 150 körüli jelenleg, havonta meghaladja a 3200-at

Igyekeztünk egy kicsit szélesíteni a kínálatot is, így saját cicáink fotóiból is megjelentetünk véletlenszerű képsorozatokat, felkerült egy havi szavazás és néhány saját és nem saját cicás videó (reméljük, tetszett!). Emellett lehetőleg minden tudomásunkra jutott rendezvényről és segítségkérésről is hírt adtunk, illetve sürgős kutyás eseteket is felraktunk, hátha így nagyobb az esélyük. Az állatvédelmi joghelyek is felkerültek, remélhetőleg jövőre az általános állatvédelem irányába is elmozdulhatunk.

Újdonságként az iwiwen is megjelentünk, ezúton is köszönjük mindenkinek, aki be- és visszajelölt, így legalább van még egy platform, ahol áramolhat az információ.

Sajnos a hirdetésértékesítés csúfos eredményt hozott, eddig 2832 forint, illletve 1,11 dollár jött össze úgy kb. négy hónap alatt… 🙂 Hát nem ebből fognak a mentett cicák fényesen élni, az biztos.

Nos, ennyi volt az év, így mentek a dolgaink 2007-ben. Végezetül mindenkinek jár a hálás köszönet, aki használta az oldalt, együttműködött velünk, és segített terjeszteni hírünket, bannerünket vagy webcímünket!!!

Még egyszer, rengeteg megmentett, meggyógyított és megtalált cicában és kutyában gazdag, nagyon boldog új esztendőt kívánunk!!!

Gyuri & Fruzsi

4 hozzászólás ehhez: “BUÉK 2008”

 1. Sági Vera írta:

  Kedves Gyuri & Fruzsi!
  Boldog Új Évet kívánunk Nektek Raffi cicámmal együtt, akinek társaságát természetesen Nektek is köszönhetem. Nálatok olvastam a macskabiztos számítógépszoftverről is , utánanéztem, de csak Amerikából rendelhető, de Magyaro-ról persze nem. Fölöttébb és töretlenül aktív cicám miatt nagy áldás lenne hozzáférni. Van ötletetek erre?! Előre is köszi! Macskabaráti üdvözlettel: Sági Vera sagiv@t-email.hu

 2. Anita írta:

  Én is kívánok minden kedves állatbarátnak itt is BOLDOGSÁGOS, ÁLLATBARÁT ÚJ ÉVET! Köszönöm Gyurinak és Fruzsinak a segítséget, együttműködést! Így kedvet kapva készítek én is egy statisztikai összefoglalást! 😉 Újra csak KÖSZÖNÖM, Gyuri és Fruzsi!

  Sok-sok jó és még jobb hírt erre az évre!

  Anita
  Kisherceg Gazdikereső és Állatkereső

 3. Bea írta:

  SZIASZTOK!

  BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK A DEBRECENI ÁLLATVÉDŐK NEVÉBEN! 🙂
  NAGYON SZÍNVONALAS AZ OLDAL! CSAK ÍGY TOVÁBB! 🙂
  SOK SIKERT ÉS MÉG TÖBB GAZDIRATALÁLT CICÁT!!!

  BEA

 4. Cicagazdikeresö Társaság írta:

  Gratulálunk! A számok magukért beszélnek!
  Kívánunk a következö évre még több látogatót, még több hirdetöt (jönnek majd, ne aggódjatok)!
  Hajrá Találtcica!! Szuperek vagytok!!

Írj egy kommentet