ELVESZETT SAMU CICÁNK! :((

Sajnos egy nagyon szomorú esemény történt a hétvégén: a szombat éjszakai vihar számunkra is érthetetlen módon kinyitotta angyalföldi telephelyünk egyik ablakát és a nyitott ablakon keresztül elszökött Samu cicánk, a múlt héten befogott, kedves, barátságos, ivartalan, oltott, fiatal, hófehér kandúrkánk. Mivel új cica nálunk, még nem szokta meg a helyét és a vihartól megijedve mehetett ki. Nagyon szomorúak vagyunk emiatt és nagyon szeretnénk őt megtalálni!!!
A cica eltűnési helye: Budapest XIII. Szekszárdi utca (Váci úthoz közel eső része). A környéket bejártuk, semmi nyomát nem találtuk, valószínűleg behúzódhatott valahova vagy egy közeli macska kolóniához csapódhatott. Mivel nagyon sok a környéken az elhagyott gyárépület, üres telek, nagyon nehéz lesz őt megtalálni, de fehér színe miatt könnyű felismerni.
A cica várható felbukkanási helye: Szekszárdi utca-Göncöl utca-Váci út-Gyöngyösi utca által határolt terület, de sajnos messzebb is mehetett.
Kérünk mindenkit, hogy aki látta, hallott róla bármit, jelezze nekünk, nagyon szeretnénk megtalálni őt!!! Kedves, barátságos cica, de az utcán lehet, hogy kissé bizalmatlanul viselkedik!
Nagyon köszönjük a segítséget! Macskavilág Alapítvány

macskavilag2(kukac)gmail(pont)com

2 hozzászólás ehhez: “ELVESZETT SAMU CICÁNK! :((”

  1. Ancsa írta:

    A cica szerencsére előkerült egy másik weblap szerint!

  2. Sz.B. írta:

    http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10990

Írj egy kommentet