Sir Csí gazdit keres

Sir Csí egy végtelenül kedves, dorombolós, bújós kandúrka, aki nagyon vágyik a szeretetre és nagyon sok szeretetet is tud adni, emellett szép is!
De Sir Csí AIDS pozitív. Valószínűleg betegségéből adódóan van valami gond a kisagyával, ami a mozgáskoordnációért is felel, ezért néha köröz egy kicsit és mivel nem érzékeli, ezért nem terheli a jobb első lábát. Viszont az emberhez vezető utat így is megtalálja és minden erejével azon van, hogy hízelegjen. Tisztálkodik, szobatiszta, nagyon jó étvágya van, egyszóval ő a normális cicák mindennapi életét szeretné élni amíg teheti, lehetőleg egy szerető gazdi mellett.
Betegsége miatt más cica mellé, illetve kijárós cicának nem mehet.

Csínek a Noé ketrece jelentette az utolsó esélyt, mert az út mellett ahol porosan, teljesen apatikusan és kiszolgáltatva megtalálták a biztos halál várt rá, akár egy kutya, akár az éhhalál formájában.
Csí így is hálás, hogy élhet és ezt nem győzi minden mozdulatával megerősíteni, de azért olyan jó lenne egy gazdi! Egy gazdi, ami talán soha nem volt neki, talán volt, de nem vigyázott rá eléggé..
Gazdi, ugye eljössz érte?

Érdeklődni: macskamentes(kukac)noeallatotthon(pont)hu


Írj egy kommentet