Gazdit keres Blackberry, a hányatott sorsú, idős tünemény

Szerető gazdit keres Blackberry (Blacky), a képen látható mentett, nehéz sorsú, ám csordultig szerető idős kislány cica.
Blacky idős gazdájánál élt sokadmagával nagyon méltatlan körülmények között. Semmilyen egészségügyi ellátást nem kapott, ivartalanítva nem volt, ráadásul hosszú éveken át tésztán élt, aminek (a nem megfelelő táplálás) következtében szőre több helyen még csapzott, a gyönyörű fényes fekete helyett kopott barna színű…
Miután gazdája elhunyt, Blacky megmenekülhetett. Első ránézésre egy száz éves, rozoga, néha kicsit szenilis, csapzott szőrű, fogatlan, nyelv-kidugós, a dorombolást egy öreg, leállófélben lévő motorként utánzó fekete (de még csak nem is fekete, hanem több helyen kopott barna) cica, aki ráadásul kezdetben egészségügyileg sem volt a toppon: súlyos náthával és sokáig semmire nem múló hasmenéssel küzdött (már mindkettőből kikezelve).
Mindennek ellenére, ha valaki Blacky-t megismeri, rögtön a szívébe zárja, és már egyáltalán nem számít a kor és a külső… Lenyűgöző jellemébe nem lehet nem-beleszeretni! Ő egész nap csöndben van, meghúzza magát, meg se pisszen, nehogy megzavarjon bárkit is vagy útban legyen bárkinek is, egy zokszó nélkül tűri a sorsát, és ha odamegyek hozzá, nem csinál mást, csak imád. Dorombol (mármint lelkesen utánozza a dorombolást), finomam oda-odasimul a kezemhez, megállás nélkül dagaszt a lábacskáival, majd boldogan elterül, és dorombolva álomba szenderül.
Ő Blackberry. Egy sokat szenvedett, sokat nélkülöző, jelentéktelen külsejű, ám rengeteget adni tudó, csordultig szerető, és teljességgel problémamentes kislány, aki nem vágyik másra, mint egy gondos, szerető, méltó gazdira, aki meglátja benne élete macskáját, családtagként szereti és élete végéig felelősségteljesen gondoskodik róla. A megfelelő törődés következtében a külseje is ki fog virágozni, és egészséges, fényes szőrű, gyönyörű cica lesz…
Blacky macskabarát kutya mellé, másik macska mellé is (nagyon barátságos más macskákkal) nyugodtan örökbe fogadható (kisgyerekesek viszont kíméljék, ő már egy csöndes, nyugodt életet érdemelne).
Ivartalanítva, külsőleg-belsőleg parazitamentesítve, oltva, chippel ellátva költözhet leendő szerető gazdájához kizárólagos benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel.
Hiszem, hogy Blacky-t is várja valaki, és még lehet nagyon boldog cica a hátralevő életében. Igazán megérdemelné.

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com
(Bp.) Macskamentés


Írj egy kommentet