Gazdikereső mentett, nehéz sorsú, szomorú fiatal kislány cica!

Senkinek nem esik meg rajta a szíve? 🙁
Szerető gazdit keres Molly, a képen látható sokat szenvedett, csalódott, szomorú, ivartalanított, oltott, chippel ellátott, bent tartott, szobatiszta fiatal kislány cica!
Mollyt kb. fél évesen utcáról mentettük. Rettegett az addigi emberekkel való rossz tapasztalatai miatt. Sokára, de sikerült bizalmába férkőzni, és az addig rettegő macska egy nagyon hálás, dorombolós, hűséges teremtménnyé változott, aki végre elhitte, hogy ember közelében élni nem félelem, és a kéz nem bánt, hanem simogat, gondoskodik és biztonságot nyújt…
Végre jelentkezett érte valaki – nem az ilyen nehéz sorsú, ráadásul fekete cicák a kelendők… Örömmel, de féltve adtuk örökbe, elmondva leendő gazdájának, hogy sok türelem kell hozzá, mert most megint csalódni fog, új környezetbe kerül, meg kell újra bíznia és szoknia, de idővel meglátja, milyen remek és hűséges cicája lesz. De feladták az első napokban – nem is értjük, mit vártak… Molly visszakerült. Ismét félt, nem értette, mi történik vele, össze volt zavarodva. De megnyugodott, újra megbízott és egy nagyon kedves, hálás cicává változott.
Aztán ismét örökbe adtuk. Azt hittük, végre révbe ér. Hiszen nem szenvedhet többet… De 1 év után visszaadták. Neki semmi bűne nem volt. Egy tüneményes, kedves, hálás cica volt, igazi főnyeremény, aki végre belekóstolhatott a boldog gazdás cica létbe… Sok volt már a macska, és ő nem kellett tovább…
Most már nem csalódhat többet. Vár Gazdijára, Megmentőjére, aki megmutatja neki, hogy igenis létezik boldog macska-lét, élete végéig szeretni fogja, és többé sose hagyja cserben.
Cserében egy remek, nagyon hűséges cicája lesz. Ezek a cicák a leghálásabbak és leghűségesebbek…

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com
(Bp.) Macskamentés

Írj egy kommentet