kiscicák

Most múltak szombaton három hetesek, a héten kezdjük a szilárd táplálékkal etetést.Két szürke kislány, egy cirmos kislány és egy cirmos fiú. Az anyacicát hamarosan (ha már nem szoptat) ivartalaníttatjuk, hogy több baleset ne forduljon elő. Neki is jó lenne egy szerető gazdi.
Küldök fényképeket is, kérem amennyiben módja van a honlapon tegye ki őket, hogy sikerüljön felelős gazdit keresni nekik.
A kicsik nagyon formásak, értelmesek és egészségesek. 8-10 hetesen már elvihetők lesznek.


8 hozzászólás ehhez: “kiscicák”

 1. Magyari Andrea írta:

  Nagyon Szépek a kiscicák!Ma beszéltünk Telefonon Be is jelöltem facebookon!Érdeklödnék hol lehetne esetleg megnézni a kiscicákat?és Mikor lehetne elvinni belölük!

 2. Bogi írta:

  Kedves Hozzászólók!

  A kiscicák a honlapon történő megjelenéstől számítva három nap alatt gazdira találtak, akik rögtön telefonáltak és személyesen eljöttek hozzánk, kiválasztották hogy melyiküket fogadják örökbe. Elvinni természetesen csak akkor fogják őket, amikor a picik már önállóan táplálkoznak.

 3. Áron írta:

  Az egyik kislányt szívesen befogadnánk a feleségemmel, ha Budapesten vagy környékén vannak. Budafokon, cicabarát környezetben, kertes házban lakunk és már régóta keresünk egy csöppséget, akit befogadhatunk.

  aron.bay@gmail.com
  +36705208247

 4. Zsófi írta:

  Nagyon aranyosak! Az egyik kislányt szívesen befogadnánk amennyiben még nem találtak gazdira. Hol vannak ők?

 5. Sőti Ildikó írta:

  Jó estét!
  Most találtam a hirdetésre.Érdekelne az egyik cica,ha van egyszínű kislány az még jobb lenne.Hol lehetne megnézni?Vannak gyermekeim,az egyik 10 éves,a kisebbik 2 és fél éves.Örökbefogadásnál ez gondot jelent?Nem kijárós lenne,csak lakásban tartanám.Komolyak a szándékaim.Ezzel Önnek is segítenék.Valamint érdekelne az anyagi vonzata amivel elhozható lenne.
  Válaszát előre is köszönöm.
  davera@vipmail.hu vagy 06702042896

 6. Zsuzsi írta:

  Az egyik kis szürkét szívesen befogadnánk, ha Budapesten van.

 7. Király Gabriella írta:

  Üdvözlöm!
  Érdeklődnék a cicákkal kapcsolatban, illetve, hogy honnan lehet elvinni?
  Én Bp-en lakom és konkrétan a vörös cica érdekelne!
  Várom mielőbbi válaszát
  Király Gabi

 8. Laura írta:

  Nagyon helyes cicák! Az lenne a kérdésem, hogy hol vannak ők, honnan lehet őket befogadni?

Írj egy kommentet