Gazdikereső 3 éves ivartalanított brit nőstény

Szerető gazdit keres a képen látható 3 éves mentett ivartalanított brit nőstény macska.
Gazdája meghalt, a rokonok nem tudták tartani; így került a gondozásunkba, megelőzendő, hogy ivaros nőstény lévén „mindegy ki, csak vigyék”-alapon szaporítókézre adják, ahol őt és babáit a végsőkig kizsigerelik…

Még soványka, és szőre kopott/hiányos a valószínűsíthető bolha-allergiája miatt (hemzsegtek benne a bolhák), de bolhamentes környezetben szépen vissza fog nőni, rendbe fog jönni.

A jelleme: nagyon nyugodt, rendes, problémamentes, kedves, dorombolós, feltétel nélkül bízik az emberben, nagyon ember-centrikus, de nem tolakodó. Más cicával, macskabarát kutyával is teljesen kompatibilis. Megbízható, soha nem harap vagy karmol, ezért kisgyerek, idős ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Igazi problémamentes plüssmacska. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, oltva/oltatási kötelezettséggel kerülhet gazdihoz, örökbefogadási szerződéssel, kiszűrve a felelőtlen gazdákat, szigorú feltételekkel.

Olyan gazdát keresünk neki, aki családtagként fogja szeretni, és ismeri, tudja értékelni a brit fajtát és ezzel együtt az ő elragadó, különleges lényét.

Írj egy kommentet