Mici cica

Mici cica még mindig gazdit keres! Egy éve dobták be hozzánk, de akkoriban szegénykém annyira rossz állapotban volt, hogy nem sikerült neki gazdit találnunk. Azóta szépen felhizlaltuk, ivartalanítva és féregtelenítve lett! Bár kint él a kertben a kisházában, de szobatiszta. Amikor ivartalanítva lett 1 hónapig a házban élt és hozzá lett szoktatva, tanítani se kellett egyből tudta a dolgát.
Rendkívül kedves és szeretetéhes cica, nyugodt természetű, állandóan hízeleg és dorombol. Szinte mindent megeszik, most leginkább konyhai maradékot kap enni, nem válogatós.
Pár hónapos lehetett amikor hozzánk került tavaly decemberben, szóval kb. valamivel több mint 1 éves most, kistermetű lány cica, talán 2 kiló súlyra.
Mici valószínűleg kisgyerekek megunt cicája lehetett meg egyedül tőlük fél, elbújik ha gyerek hangot hall, ezért leginkább idősebbek mellé ajánlom vagy nagyobb gyerekes családoknak.
Budapest X. kerületből lehet elvinni, de probléma estén a házhozszállítás is megoldható. Olyan gazdit szeretnék neki találni aki igazán szeretni tudná és sokat foglalkozna vele, mert sajnos ezt nálunk nem kapja meg, csak etetjük 🙁

Elérhetőség:
kiss.linda84(kukac)gmail(pont)com,
0670/500-9227


Írj egy kommentet