mentett cicák

2011 október vége felé Hevesvezekény után a 31-es főút mellett, messze a várostól, az út szélén látunk két kiscicát, párom nagy könyörgésemre visszafordult, megálltunk.
A cicák beszaladtak a bokrok mögé, én utánuk,és kiderült, hogy öt kiscica kölyök van ott a szántóföld vagy micsoda szélén a bokrok mögött. Sokat kellett könyörögnöm, hogy elhozhassam, ami szintén nem volt egyszerű, mert nem voltunk szállításra felszerelkezve.
Lényeg, hogy eljöttek velünk Budapestre, gondoltam találok nekik gazdit, de eddig még nem sikerült ( neten hirdettem), pedig nekünk is voltak saját kiscicáink és azoknak találtam gazdit, igaz az nyáron, tavasszal volt.
A cicák meglátásom szerint nem elvesztek, hanem kirakták őket, mert elég messze voltak a falutól, kettő között kb.
talán két hónaposak lehettek, így most talán 3 hónaposak. 4 lány és egy fiú.
cicák kicsit gyengék voltak, köszönhető a kaja nélküliségnek és a bennük lévő kullancsoknak, , már nagyon szelídek, bár amikor találtam, se voltak túl félősek.
Esetleg, ha lehetne erre az oldalra is feltenni őket, azt megköszönném, mert nagyon sürgős lenne nekik gazdit találni, sajnos mi egyet sem tudunk megtartani, mert nekünk is van 3 cicánk. Mi is csak az udvaron tudjuk tartani, de legalább enni kapnak, ezért még a nagy tél előtt jó lenne nekik egy otthon.
Esetleg abban nem tudnak tanácsot adni, hogyha nem találok gazdit, nincs-e olyan menhely vagy valami, ahol befogadnák, mert mi nem tudunk 8 cicát a házban tartani a 1,5 éves kislányom mellett, de nélküle se lenne megoldható.


3 hozzászólás ehhez: “mentett cicák”

  1. Boronyai Ilona írta:

    telefon számom
    0670-3714351

  2. Boronyai Ilona írta:

    Szia!
    Szeretném megkérdezni, hogy a fehér-mancsos cirmos cica fekete folttal az orrán meg van még?
    Mert ha igen akkor magamhoz venném.
    Válaszát várom.

  3. Bianka írta:

    Nagyon cukik ezek a kis cicák. A kiscica amelyiknek rozsaszinu a kis ora és fehér az ora körül, az fiu vagy lány ? Meg van még ? Ha igen akkor hivjon föl mert én elhoznám. De ha nincs meg ő de van még másik akkor is hivjon föl mert akkor érdeklődnék a többiek iránt is 🙂 06306757452

Írj egy kommentet