ÓZD: Legfontosabb teendőnk most a területtel kapcsolatban…

Nem feledhetjük, hogy nincs más esélyünk, a jelenlegi és a jövőbeli védenceim előtt egyetlen járható út áll: az ideiglenes befogadó állomásunk felépítése!!!Mint hírül adtam már,a Centeri úton kapott, ózdi önkormányzattól rendkívül jelképe összegért bérelhető területünk már csak a dolgos és adni vágyó kezekre vár, és mielőbb el kell, hogy kezdjük a munka tényleges részét odakint! Kérlek, olvassátok végig levelem, hátha tudtok bármiben segíteni, vagy egy jó ismerősötök tudna. Össze kell fognunk, és fel kell építenünk az álmot!

A legfontosabb teendőnk mielőbb a terület bekerítése.Egy 3000nm-s területről van szó,melyen közmű jelenleg nincs.A lekerítéshez szükség van kb. 120 db. beton oszlopra,kb. 260-270 m. legalább 1.70 magas dróthálóra.Szükséges továbbá feszítő drót /kb.900 m./,és drótfeszítő,valamint kötöződrót.Szükség van a betonozáshoz cementre és sóderra,és egy betonkeverőre,ha valaki kölcsönbe felajánlana egyet,azt is hálásan fogadnánk!A kapuhoz szükség van zártszelvényre.
Ezekből az anyagokból bármilyen mennyiséget szívesen fogadunk!
A területen szükség van legalább egy épületre. Ez lehet akár egy kiszuperált konténer,vagy lakókocsi is. De szívesen fogadunk minden bontásból származó,vagy egyéb építő anyagot:ablakokat,ajtókat,zsaluanyagokat,bármilyen fa anyagot,mely majd a kennelek építésénél és a kutyaházak készítésénél is szükséges lesz.Jöhet bármi,ami építéssel kapcsolatos:bontott vagy új téglák,szögek,csavarok,zárak,reteszek,deszkák,lécek,ereszcsatorna,PVC csövek,bármi.Továbbá szükség lesz homokra,mészre,korrózió gátló festékekre.Bontott cserép,és pala is nagyon jó lenne.A szigetelésekhez szükségünk van kátránypapírra,hungarocellre,fóliára.
Mivel közmű jelenleg nincs,nagyon nagy szükség lenne egy aggregátorra,és egy vízgyűjtőre,műanyag hordókra,valamint a jövőben fúrt kúthoz egy házi vízműre.
Továbbá hálásan fogadnánk használt /vagy új/ gázpalackot,palackos gáztűzhelyet,és valamilyen fa tüzelésű kályhát /vaskályha,vagy kandalló betét,vagy egy hordozható cserépkályha/.A fűtéshez hulladék fa anyagot is köszönettel elfogadunk bármilyen mennyiségben.
Ha valaki fel tudna ajánlani egy riasztó rendszert,az is nagyon nagy segítség lenne,mert a területet őrizetlenül nem hagyhatjuk a bekerítés után sem,tekintettel a helyi viszonyokra!
Önkéntes munkára való jelentkezéseket folyamatosan nagyon szívesen veszünk!
Anyagi segítséget is hálásan fogadunk, a védencek ellátása, ivartalanítása, megmentése, illetve a befogadó állomás kiépítése tekintetében is, ezt bárki megteheti a HEROSZ Ózdi Szervezete OTP 11734121-20043678 számú számlaszámán, közleménybe beírható, miben szeretnétek támogatni.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, azoknak is, akik eddig is fogták a kezünket, és azoknak is, akik a jövőben mellénk állnak! Köszönöm az ózdi védencek és a magam nevében is:

Fazekas Ildikó
Ózd, 2011 .november 4.

www.gportal.hu/heroszozdiszervezete
dikuszka(kukac)gmail(pont)com
0670/597-8277
Facebookon

1 komment ehhez: “ÓZD: Legfontosabb teendőnk most a területtel kapcsolatban…”

  1. Jonna Finance írta:

    Szüksége van egy gyors és egyszerű hitel? Én vagyok Mr. Jonna, a vezérigazgatója Jonna pénzügy hitel cég vagyok, hogy tudd, hogy ez a hitelezési cég ad kölcsönt, a kamat 2% az emberek / üzleti szervezetek, akik a szükséges pénzt. Azt akarom, hogy tudja, hogy a hitel összegét megadják Önnek. Kínálunk minden típusú hitelek komoly gondolkodású személyek, akik a szükséges pénzügyi támogatást. Ahhoz, hogy a hitel indított eljárás, küldje el nekünk a következő adatokat:, E-mail: jonnafinance@outlook.com

Írj egy kommentet