Lucy S.O.S!

Kedves Állatbarátok!

2011.09.30-án az utcán kóborolva találtuk Lucy-t a keverék, szuka kölyökkutyust. Kb. 3 hónapos lehet. Csak a szerencsén múlt, hogy nem ütötte el valaki (nekünk majdnem sikerült 🙁 ). Szegényke sovány volt, tele bolhával. Elvittük a tatai állatklinikára, ahol Lucy (ejtsd: Lüszi) kapott féreghajtó tablettát, illetve túlesett az első oltásán. Nagyon okos, figyelmes, bújós, puszilkodós, igényli a törődést! Tündéri, ahogy tud örülni az embernek. Nekünk már van két nagytestű kutyusunk és egy cicánk, így nem tudjuk megtartani.
Szeretnénk neki találni egy szerető családot, aki további életében gondját viseli. Lakásban vagy családi házban is egyaránt jól érezné magát. Az utóbbihoz rövid szőrzete miatt csak megengedett bejárással vihető. A szobatisztaságot még tanulnia kell, de türelmes, segítő gazdival véleményem szerint hamar elsajátítja. Gyerekek és idősek mellé is ajánljuk barátságos természete miatt. Max. középtermetű lesz. Jelenleg Vérteskethelyen van. Szállításban lehet, hogy tudunk segíteni, ez megbeszélés kérdése.

Érdeklődni a következő elérhetőségek valamelyikén:

Mobil 1 : 20/310-3347
Mobil 2 : 20/809-1774
E-mail: medveczkyjudit(kukac)gmail(pont)com

A segítséget előre is köszönöm!
Judit

Ui.: Egyre sürgetőbbé válik, hogy Lucy-nak találjunk egy szerető családot! Nálunk nagyon nincs jó helye szegénynek! A nap nagy részét a ház egyik szobájában tölti. A többi állatunk miatt keveset tudjuk csak kiengedni. Nem ezt érdemelné! Kérek mindenkit segítsen!!! E-mailban, telefonon minden érdeklődőnek szívesen válaszolok és írok Lucy-ról! Szükség esetén további képeket és videót is küldök róla!

Írj egy kommentet