Tündéri, gyönyörű hófehér kiscica várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 4 hónapos hófehér bundájú, dorombolós, bájos, extrém kedves kicsi lány!
A gondnok szólt, hogy az utcán talált egy kiscicát – vagyis a kicsi találta meg őt, keservesen sírva a segítségért, nem tágítva mellőle -, így került a gondozásomba. Az eddigi hányatott sorsa ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: hála égnek semmi félelem nincs benne, belesimul az ember tenyerébe, dorombol, bújik, azt se tudja, hogyan kedveskedjen.
Bent van tartva, szobatiszta, korához képest nagyon intelligens, nyugodt, játékos, kisgyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is befogadható. Igazi főnyeremény kiscica! Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja gazdiját ez az imádnivaló, csupaszív, gyönyörű kislány.


1 komment ehhez: “Tündéri, gyönyörű hófehér kiscica várja gazdiját!”

  1. Kata írta:

    Udv!
    Szeretnek erdeklodni,hogy keres e meg gazdit?
    es ha igen csak Bp-ieknek adjatok orokbe illetve aki el megy erte vagy szallitas megoldhato-e? ugyanis en baranyai vagyok es sajnos nem tudok pestre felutazni de viszont nagyon beleszerettem a tunemenybe es nagyon szivessen orokbe fogadnam 🙂 a kornyeken nem talaltam hasonlo cicust 🙁
    ha Pecsre sikerulne eljutattni az mar eleg lenne…
    koszonom elore is a valaszt!

Írj egy kommentet