kölyök kutyák gazdit keresnek

BIKFIC kutyus gazdát keres!

Bikfic becslések szerint 2011. július eleji születésű kan kutya.

Egy 10 fős alommal együtt – valószínűleg valamennyien testvérek – megkérdezés nélkül hagyták a menhely bejáratánál, ezért előéletét vagy szüleit nem ismerjük.

Bikfic egy fürge, rendkívül mozgékony, aktív kutyus. Bár a testvérek közül a legkisebb, legtörékenyebb, ő aztán mindenkinek megmutatja ki az őr a gáton! Tesz-vesz-intézkedik, és addig szemtelenkedik a testvéreivel, míg az orrára nem koppintanak. Bátor, a félelmet nem ismeri, élelmes – ő volt az első a többiek közül, aki felmászott önállóan a kanapéra!

A társaival való játék az életeleme, kitartóan és nagy erővel gyömöszöli a többieket, közben olyan hangokat hallat, mint egy harci trombita. Feltehető, hogy ugatós, azaz jó jelző kutya lesz! Nagyon étkes!!!!!

Bikfic egészséges, oltott, féregtelenített, chip regisztrációja is van. Egyedüli a testvérek közül, aki fekete szőrzettel rendelkezik. Szép tömött szőrzete, a pofácskán látható maszk igazán szép kiskutyát mutat. Egy szép, arányos felépítésű keverék kutyus, inkább kis termetű, mint közepes méretű lesz.

Szeptember második hetétől lehet majd elvinni.

http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/KOLYKOK/bikfic/

BERCI kutyus gazdát keres!

Berci becslések szerint 2011. július eleji születésű kan kutya.

Egy 10 fős alommal együtt – valószínűleg valamennyien testvérek – megkérdezés nélkül hagyták a menhely bejáratánál, ezért előéletét vagy szüleit nem ismerjük.

Berci egy végtelenül jóságos lélek, az emberekkel és főleg a gyerekekkel szemben nagy szeretetet és alkalmazkodó képességet tanúsít. Szelíden türelmesen tűri és várja a gondoskodást, szívesen odabújik az emberhez és élvezi a vég nélküli simogatást, igazi kedves kölyökkutya. Feltétlenül szüksége van a gazda közelségére, éreznie kell, hogy nem hagyják egyedül.

Testvéreivel lelkesen játszik, ilyenkor azért a harci kedve is megnő, képes a többieket is legyőzni s közben harci kiáltásokat is hallat.

Berci egészséges, oltott, féregtelenített, chip regisztrációja is van. Szép tömött beige-barna szőrzete, a pofácska kedves fekete rajzolata igazán szép kiskutyát mutat. Egy szép, arányos felépítésű keverék kutyus, várhatóan inkább kis termetű, mint közepes méretű lesz.

Szeptember 10 – 15 között lehet majd elvinni.

http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/KOLYKOK/berci/

BRIÓS gazdit keres!

Briós becslések szerint 2011. július eleji születésű kan kutya.

Egy 10 fős alommal együtt – valószínűleg valamennyien testvérek – megkérdezés nélkül hagyták a menhely bejáratánál, ezért előéletét vagy szüleit nem ismerjük.

Briós egy nyugodt, békés, kényelemre és szeretetre vágyó kiskutya, csak úgy álmodozva nézeget a világba, hogy netán mit is lehetne itt kezdeni. A testvérek közül talán ő a legvisszafogottabb, barátságos, jó idegrendszerű, kiegyensúlyozott. Nem domináns, a játékokban ugyan részt vesz, bátran meg is védi magát a „küzdelemben”, ugat is hozzá, de hagyja inkább a testvéreit győzni. Jó evő, szépen fejlődik.

Briós ugyancsak oltott, féregtelenített, chip regisztrációja is van. Barna-cser szőrzete kicsit bozontosan borítja a testét, a szőrzet most még puha, később valószínűleg drótszőrű lesz,szép kis pofaszakálla, bajusza van.

Egy szép, arányos felépítésű keverék kutyus, várhatóan gyengén közepes termetű lesz.

Szeptember második hetétől lehet majd elvinni.

http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/KOLYKOK/bros/

BORZAS/BORZI gazdit keres!

Borzas becslések szerint 2011. július eleji születésű kan kutya. Testvéreivel együtt megkérdezés nélkül hagyták a menhely bejáratánál, ezért előéletét vagy szüleit nem ismerjük.

Borzas egy termetes bumfordi maci mozgásával csörtet a többiek között. Evésnél az első, termetével lefoglalja az egész tálat, enyhén domináns a többiekkel szemben. Már megjelenésével is rendet rak köztük, betölti a „falkavezér” szerepét. Szívesen játszik és harcol, erős hangon berzenkedik és ugat, csak győzzük őt hallgatni! Sokat és szívesen eszik!!!

Bár ő is barátságos és emberszerető, a legkevésbé figyel az emberre, szereti ha kényeztetik, simogatják, de a gondoskodás – mint fürdetés, fésülés, gyógyszerek bevétele – nagyon nincsenek ínyére.

Borzas ugyancsak oltott, féregtelenített, chip regisztrációja is van. Fekete pofácskája, fekete-cser szőrzete, aminek minden szála egyenlőre az égnek áll jópofa, imádni való macinak mutatják őt. Sűrű pofaszakálla és bajuszkája van

Egy szép, arányos felépítésű keverék kutyus, várhatóan max. közepes termetű lesz.

Szeptember második hetétől lehet majd elvinni.

http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/KOLYKOK/borzi/

Érdeklődés esetén:
06 20 220 0223,
horvatria(kukac)gmail(pont)com,
arvacska.szendre(kukac)freemail(pont)hu

Írj egy kommentet