Padlizsán és Fehérke sürgősen gazdit keres!

A gazdájuk meghalt:((( Padlizsán: sziámi fiú cica, ivartalanított. Nagyon szereti az emberek társaságát, idegenektől sem riad vissza. Megviselte a gazdi halála, most nem könnyű vele barátkozni, nagyon bezárkózott. A haláleset előtt amint meglátott, már telepedett is az ölembe. Fehérke: hófehér házi cica, nincs ivartalanítva. Félős, nem barátkozós elsőre. Elszánt, cicákhoz nagyon értő gazdira lenne szüksége, aki meg tudja mutatni neki, lehet bízni számára idegen emberekben is. Nagy termetű, nagyon szép cica. Gazdija halála óta szívszaggatóan sír. Padlizsán 7 éves, Fehérke kb 5 éves. Eddig együtt élték biztonságos életüket, ami pár nap alatt kicsúszott alóluk. Nagyon szeretnék számukra biztonságos otthont, szerető gazdit találni. Kisgyerekek mellé nem ajánlom őket, mert felnőtt emberek között éltek, nem tudni gyerekre hogyan reagálnának. Lakásban tartott, de a folyosóra kijáró cicák.


5 hozzászólás ehhez: “Padlizsán és Fehérke sürgősen gazdit keres!”

  1. Nagy Zsuzsanna írta:

    Köszönöm az érdeklődést, sajnos szét kellett választani őket. A sziámi velem van, ő jól érzi magát de a sajátom kevésbé. Hiszek benne, hogy összebarátkoznak. Fehérke egy komoly, több cica gazdijaként hozzáértő ismerősömhöz került, ivartalanítva lett, bizony nehezen fogadja el a helyzetet, de hétről hétre finomodik.
    Nég egyszer köszönöm, nem aktuális már.

  2. varga márti írta:

    Sziámit elvinném ha adják udvarra, nekem is van egy sziámi és 4 házicica.

  3. Földesi Éva írta:

    …szerintem nem kellene most őket szétszakítani…Aki reagál erre, együtt kellene…nagy macskások mondják, fel sem tűnik…főleg, hogy ők barátok (úgy értem az etetés mennyiségében) viszont szeretetben feltűnik két macska viszonzása a gazdinak. Csak jól jár, aki barát cicákat fogad örökbe.

  4. Urszuly Edina írta:

    Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék Padlizsán cica iránt,hogy aktuális-e még a gazdi keresés. Nagyon szeretnék egy kiscicát,és ahogy olvastam a töténetüket, nagyon megfogott. Viszont egy cicát szeretnék, nem tudom, hogy így megkaphatnám-e. Válaszát előre is Köszönöm!

  5. Szabina írta:

    Gyönyörű szép cicák. A történetük nagyon szomorú :(( remélem jó helyre kerülnek!
    Sajna én paneles albiba vagyok különben elhoznám a drágákat azonnal.

Írj egy kommentet