SOS szerető gazdit keresünk!

Island története

Island kis élete augusztus 1o-én éjszaka kezdődött nálunk, mikor is a Sziget Fesztivál területén kétségbeesve rohangált a hatalmas zajban és tömegben.
Sikerült befognunk, s hazaszállítanunk őt, mert más megoldást nem láttunk élete megmentésére. Se nyakörve, se pedig –mint később kiderült- csippje sem volt.
Még aznap éjjel lefotózták, s felkerült a Facebookra a „legyél te az új gazdám” gazdikeresőbe.
Másnap színes–fotós 2 nyelvű plakátokat készítettünk, számos helyre kitettük a Sziget Fesztivál területén és a bejárat előtti fákra, kerítésre reménykedve, hogy jelentkezik a gazdája…
Hétfőn még az Index „szigeti talált tárgyak” ismertetője között is látható volt a róla készült plakát, s még aznap a szigeten lévő állandó épületeket is megkerestük, hátha valaki felismeri, de semmi eredmény…

Island nagyon okos, kb. 1 év körüli tigriscsíkos, rövid szőrű keverék kislány. Imád játszani, jó kondiban volt és van, szőre fényes. Orvos látta, egészséges , már féregtelenítőt és néhány oltást is kapott, könyve van. Súlya 25 kg, Mindent eszik, de kedvence a házikoszt..
Nagyon kedves, jól nevelhető, boldog, ha foglalkoznak vele. Gazdiját imádja, mindenhova követi. Emberekkel, cicákkal barátságos.
A lépcsőn járás, emeleti terasz számára természetes. 1 nap alatt megtanulta új nevét, -sziget, vagyis „ájlend”, ahol találtuk- megtanult pórázon sétálni, s már szívesen utazik autóban is. Mindez 1 hét nevelés eredménye!
Imád a kertben lenni, de lakásban is szeret, kosarában alszik. Jó jelző kutyus.
Ivartalanítottuk, hogy nagyobb eséllyel induljon az új, boldog kutyaéletbe.

Island jelenleg ideiglenes befogadóknál él kutyusok társaságában, de minél előbb végleges gazdit szeretnénk találni számára!

Bízunk abban, hogy valaki csak RÁ vár, s megtalálják egymást: Island és szertő Gazdija!

Információ Islanddel kapcsolatban:
marttrade(kukac)t-online(pont)hu
mobil: 30-824-83-89 vagy
bandics.henrietta(kukac)mtva(pont)hu
mobil: 30-327-29-14

Írj egy kommentet