KYRA – SOS! gazdikereső

Kedves Kutyabarátok!

Újabb gazdikereső, már volt hirdetve, jelenleg SOS!!!, mert a leányfalui strand ki akarja tenni, nem tartanak rá igényt, nincs helye ahová el lehetne vinni!!!! Napokon belül mennie kell!!!!!!!!

KYRA – 3 éves, am. staffordschire terrier – rhodesiai ridgeback keverék, ( Inkább ridgeback mint terrier! ) ivartalanított szuka kutya, oltott, chip-regisztrált, rendszeresen féregtelenített. Egészségi állapota jó.
Kyra-t a leányfalui strandon őrző-védő feladatra tartották, ezzel együtt egyáltalán nem egy vérengző vadállat. Alapjában véve embercentrikus családi kutya, respektálja és szolgálja az embert.
Okos, tanulékony, figyelő kutya, az alapvető vezényszavakat ismeri és engedelmeskedik nekik. Ház – ill. lakásőrzésre kiválóan alkalmas.

Más kutyákkal ellenséges, ez a fajta sajátja, ezért kizárólag egyedüli kutyának ajánljuk, lehetőleg kertes családi házba.
Jó kerítés szükséges, időnként szeret elsétálni!
Szeretnénk egy felelős, a fajtát ismerő, annak sajátosságait kezelni tudó szerető családot KYRA-nak, ahol egyedüli kutyaként jó házőrző, jelző kutya és egyben családi társ válhat belőle.

Érdeklődni: 0630 5840392 /Rita


Írj egy kommentet