Mattácskák

Gazdára találtak!

(Két cicónak keresek gazdit. Írhatnék szívhez szóló, ám de igaz történetet, de nem teszem.

Krampusz 9-10 hetes fekete kandúr cica. Féregtelenítve és oltással (ezt bizonyítandó oltási könyv), szeretném örökbe adni, csak lakásba. Macska és kutyakompatibilis, bújós, kifejezetten igényli a babusgatást. Csúnyán elkényeztettem: együtt alszunk, bár engem néha a hangos dorombolásával felébreszt. Alomra jár és nem válogatós. Legfontosabb tulajdonsága: hihetetlenül bízik mindenkiben és semmi félelemérzet nincs benne.

Dominó lelkem kb. 5-6 hónapos fekete-fehér kicsi lány. Tipikusan „bocsánat, hogy élek típus”. Az első oltásig azt hittem, hogy néma. De szerencsére nem. A hasát hihetetlenül szereti. A kutyusokkal barátkozik, de azért még nem ugrik a nyakukba. Krampusszal imádják egymást, óriási nagyokat tudnak hancúrozni. Olyan, mint egy nagy nővér: mosdatja, összebújva alszanak, ha én nem érek rá. Hálás minden szeretetért, azonnal dorombol, ahogy hozzáérek. Oltási könyvvel természetesen ő is rendelkezik, és a féregtelenítést is hősiesen tűrte. Szintén szeretném, ha lakásba kerülne. Teljesen szobatiszta.

Legnagyobb álmom, hogy együtt maradhassanak, de tisztában vagyok vele, hogy ez szinte lehetetlen. Szeretnék tudni róluk a jövőben is!!

Pár napra elegendő finom falatokat és egy macskaszállító dobozt tudok adni hozományul. (annak adom, akinek szüksége lesz rá, mert sajnos nincs kettő)

Egyetlen nagyon fontos dolgot szeretnék hozzáfűzni. Számomra nem mindegy, hogy hova kerülnek, ki lesz a gazdi. Szívesen segítek amiben csak tudok, ha boldogok lesznek együtt a gazdival.)

k_p004_wp_071112.jpgk_p011_wp_071112.jpg

k_p000_071112.jpg k_p010_071112.jpg k_p013_071112.jpg

Írj egy kommentet