Ha segítenél nekünk…

Ha segítenél… bármikor…bármivel…bárhonnan…nekünk…

HEROSZ Ózdi Szervezete – ideiglenes befogadással mentjük Ózd és környéki kutyusok és cicák életét már évek óta, akiket ivartalanítva, oltva szerető gazdikhoz juttatunk, tevékenységünk teljesen önkéntes, rendszeres támogatást, vagy önkormányzati segítséget nem kapunk- adományokból, és önerőből próbáljuk szebbé tenni rengeteg állat életét. /a sintértelepi kutyusok és a leendő ózdi befogadó állomás nem hozzánk tartozik, őket az Ózdi Gazdikeresőn keresztül érhetitek el/

Sajnos, csak most jutottam oda,hogy megírjam,mire is lenne a legnagyobb szükségünk,de hátha még valaki szeretne és tudna valamit Losonci Ágin keresztül elküldeni nekünk, akik ma reggel 9 óra körül indulnak Pestről Ózdra. Ő elérhető most reggel még a 0620/952-7622-s számon, talán még megoldható lenne a dolog, ha van, aki még segíteni szeretne valamivel minket. De egyébként Pesten Linóéknál, a Ziegler Állateledel boltban (Raktár út 52.) bármikor kedvezményesen vásárolhat, aki nekünk küldene kaját vagy bármilyen állatos kelléket, illetve le is adható bármi itt a mi részünkre, mindezek eljuttatásáról Linóék rendszeresen gondoskodnak. A Dr. Bubó Állatpatikában (Budaörs, Budapesti út 66.) is gyűjtenek nekünk, itt gyógyszer, vitamin, féreghajtó, egyebek megvásárolhatóak védenceim számára, adománygyűjtő perselyünk is van kitéve, és Bubó is jó szívvel továbbít felém mindent. Itt Ózdon pedig van perselyünk az Állatijó Állateledel boltban, a Buksiban, a Csipegetőben illetve a gyújtósi újságos standnál. Aki ennivalót szeretne helyben küldeni pártfogoltjaimnak, az az Állatijó Állateledelben bármire befizethet, örömmel fogadjuk, Krisztián pedig egykettőre le is szállítja felénk. Úgy néz ki, júl. 17-én vasárnap a kiskunfélegyházi heroszos Erzsikéék jönnek le hozzánk, mert szeretnének nekünk segíteni (ez olyan jólesik), hoznak majd több mindent, de ha valaki küldene még bármit arról az útvonalról, és most Ágiékkal már nem tudja, akkor hátha le tudnánk egyeztetni, hogy az is elkerüljön. Ha valaki Edelény-Ózd útvonalról szeretne nekünk adományt eljuttatni, kérem, jelezze felém, mert Kristóf Peti minden hónapban jön hozzánk nagylelkű adománycsomagjával, és szerintem biztos segít benne, hogy más is küldhessen ilyenkor nekünk. Salgótarjánból pedig Surányi Andiék tudnak segíteni egyeztetést követően abban, hogy a jó szívvel nekünk szánt adomány eljusson hozzánk.

AMIKRE MOST A LEGNAGYOBB SZÜKSÉGÜNK LENNE:
Kutya-és cicaféreghajtó,lázcsillapító, gumikesztyű, macskaalom, erős zsákok,konzerv,cicaeledel, fertőtlenítőszerek illetve kézfertőtlenítők, tisztítószerek, betadine és szőlőcukor, atka elleni szer, immunovet és bőrtápláló vitaminok, kölyökkaja, persely, bolhairtó – ezekre mind nagyon nagy szükségem lenne a védencek ellátásához. Valamint, ha esetleg valaki szerszám ügyében segíteni tudna, az is hatalmas előrelépés lenne, mert még a legalapvetőbb dolgaim sincsenek meg e téren (miután egyszer sajnálatosan egy jónak hitt ismerős minden szereléshez, barkácsoláshoz használható dolgomat ellopta, sőt, evőeszközeink is alig vannak azóta…). A kutyák már szinte mindent megrongáltak a házban és az udvaron, újra nincs pénzem, házilag javítgatunk, de már van, amit egyszerűen így nem lehet. Az ajtókat majdnem mindenhol tönkretették már az évek során, ezek és hasonlók megjavításában egy akkus csavarozó és egy dekopír fűrész iszonyú nagy segítséget jelentene számunkra, mert sajnos megvenni nem tudom, a kölcsönbe kapottat már vissza kellett adni rég, nem hiszek benne, de hátha: ha valakinek lenne ezekből esetleg egy nélkülözhető, működő példánya, és felajánlaná nekünk, el sem tudom mondani, mennyire megkönnyítené az életünk (pl. nem kellene minden reggel és minden este egy nagy súlyú kutyaólat húzogatnom, hogy eltakarjam az egyik helység ezerszer tákolt ajtajának alul hiányzó részét, mert azon kifér az ott alvók buksija…). Valamiféle szövet-vagy kárpittisztítóra is nagyon nagy szükségünk lenne, mert az utóbbi időben befogadott kiscicák teljesen elintézték a matracainkat, úgyhogy jelenleg azok nélkül alszunk – ami nem túl kényelmes… Minszk atlantik márkájú, sok évtizedet megélő hűtőm ajtaja nemrég leszakadt, így nem igazán tudjuk már használni, a kutyakajás hűtőkkel minden oké, de ha esetleg csoda történne, és valakinek lenne egy felesleges, emberi használatra alkalmas hűtője, és felajánlaná, számomra megoldhatatlannak tűnő problémát oldana meg. Ha bárki időnként nyomtatásban tudna segíteni, az is nagyon fontos lenne. Mivel minden felnőtt állatkámat csakis ivartalanítva adom örökbe, és máshol élő négylábúak műtétjében is egyre többször kell és szeretnék is segíteni, és mert megszaporodtak az s.o.s. állatorvosi ellátást igénylő eseteink, elég jelentős összeggel vagyok már elmaradva a doki felé, valamint a kutyabolt felé az utóbbi hetekben (hiszen egyre többen vannak, akiknek etetését mindenáron meg kell oldani, és azok is, akiket segíteni kell) már nagyon sok tartozásunk gyűlt össze, ezért nagyon megköszönöm azt is, ha valaki anyagilag szeretne támogatni minket. Vannak még olyan lány kutyusaim is, akikeknek az ivartalanítására egyszerűen nem tudom összeszedni a pénzt, pedig addig örökbe adni sem fogom őket, pl. Naomi, Sacika, ha bárki segíteni szeretne ebben, nagyon jót tenne velünk.

Számlaszámunk: OTP 11734121-20043678.
Ha távolabbról segítenél:
IBAN: HU16 1173 4121 2004 3678 0000 0000 BIC(SWIFT) KÓD: OTPVHUHB

Hogy mi minden kellene még, hogy könnyebbek legyenek a mindennapok, nem sorolom tovább, erre is mások kértek, hogy írjam össze, mire is lenne a leginkább szükségünk, hát most nagy hirtelen ezeket tudnám felsorolni, de alapjában véve elmondható: szinte bárminek hasznát tudjuk venni. Köszönöm mindenkinek, aki eddig is segített, mert nélkületek ez az egész nem menne! én elérhető vagyok a 0670/597-8277-s számon (ha dolgozom, és sokan vannak, nem tudom felvenni, és gyakran le is merül az aksim sajnos, de igyekszem azért telefonközelben lenni), vagy a dikuszka@gmail.com – on, illetve facebookon. Az ózdi és környéki védenceim, a szervezetem és a magam nevében is köszönöm, ha elolvastál, ha pedig segítenél is, legmélyebb hálánkkal gondolunk Rád!

www.gportal.hu/heroszozdiszervezete
Fazekas Ildikó, Lénártka, Fregoli, Ribizli, Gyurika és a Többiek…
Ózd, 2011.07.10.

Írj egy kommentet