Újfunlandi keverék kiskutyák

Segítségeteket szeretném kérni. Lassan másfél hete elhoztam 4 rossz körülmények között tartott újfullandi-német juhász keverék kiskutyát (képek mellékelve). Egy kutyus a vackolóhoz került, törött volt az állkapcsa és ferde az orrsövénye, az egyik nagy kutya megharapta. A másik 3 kutyus nálam van. Gazdit keresünk nekik, sajnos a nagy méreteik miatt nehéz jó helyet találni nekik, őrkutyának vinnék el őket, de én szebb jövőt szánok nekik. Mivel 6 kutya van most nálam + a macskák és a kis állatok, kevés időt tudok szakítani rájuk, és az etetés költségeivel is kezdek bajba lenni. Kérlek titeket, küldjétek szét, hátha valaki beleszeret valamelyikükbe 🙂 Féreg hajtva lettek, most az emésztésüket tesszük rendbe, mivel gondolom eddig nem sok jó minőségű eledelt kaptak, fel voltak puffadva, most 2 féle gyógyszert kapnak, ami úgy látszik segít is rajtuk, mert elmúlt a puffadás és a hasmenés is kezd alább hagyni. Köszönöm a segítséget!!!!

Mariann
szmano(kukac)freemail(pont)hu

Elküldöm a képeket, mellé egy kis jellemzés:

Az összes kutyusra jellemző:
9-10 hetes Újfunlandi-németjuhász keverékek. Az összes kutyus az újfunlandi vonalat örökölte. Várhatóan nagy testűek lesznek.
Mint általában minden kiskutya, elevenek, de nem túl elevenek. Inkább olyanok mint a nagy macik, játszanak egy kicsit, utána pedig lefekszenek és szusszantanak pár órát. Érdeklődők, játékosak, nagyon igénylik az ember társaságát. macskákkal jól kijönnek, csak játszani szeretnének velük, persze ennek a cicák kevésbé örülnek :). Nyugodtak, békések, és nagyon hálásak a legkisebb törődésért is. Bármit megesznek, nem válogatósak. Oltásaik nincsenek, féreghajtva lettek, bolha-kullancs nyakörvet kaptak.

Baltazár:
A legnagyobb kan a kutyusok közül, korom fekete, mi csak úgy hívjuk „a nagy főnök”. Várhatóan hosszú/közép hosszú szőre lesz. Nagyon kíváncsi, mindent megakar nézni amivel az ember foglalkozik, mindenről tudni akar. Kicsit nehezebb tanul mint a többiek, de egy kis türelemmel remek társ lesz belőle.

Benő:
Fehér mellényes kan kutyus. Várhatóan hosszú/közép hosszú szőre lesz. Kíváncsi, kicsit visszahúzódóbb, de nagyon hálás, Baltazárhoz hasonlóan szereti mindenbe beleütni az orrát, de van amikor csak csendben fekve követi nyomon az eseményeket, kis okos, egy kis foglalkozással remek társa lesz valakinek.

Bogi.
Az egyetlen szuka az alomban. Kicsit visszahúzódó, lehet hogy bántották, egy ideig elbújt ha bementem hozzájuk a garázsba. Most már kitörő örömmel fogad ő is. Csendes megfigyelő, általában lefekszik valahova és onnan szemlélődik. Nagyon ragaszkodó, ha a többiek már elvesztették érdeklődésüket, ő akkor is követ mindenhová. Ő társaival ellentétben rövid szőrű, kicsit labradoros pofival és fehér mellénykével. Nagyon okos, ezt valószínűleg a német juhász vonalból örökölte.

Írj egy kommentet