Vörös cica gazdát keres

(Kicsit reményvesztetten de mégis bizakodva írom ezeket a soroknak, melyek azokhoz szólnak akik szeretnék egy lelkileg betegecske, depressziós, szeretetre éhes 13 és fél éves cicus utolsó pár évét boldoggá tenni! Az előző gazdája sajnos nem úgy bánt vele, ahogy kellett volna… elhanyagolta, nem foglalkozott vele. Így szegény cicus nem büszkélkedhet valami boldog előélettel. És természetes hogy ezek miatt kész vannak az idegei és elvesztette minden reményét, hogy végre boldog legyen.

(Egyébként egy nagyon kedves és szeretetreméltó cicus, minden egyes simogatást borzasztó nagy örömmel fogad. Félig perzsa, félig házi, ivartalanított kan.

Jelentkezzetek! SOS!)

macs_wp.jpg

macs1_wp.jpg

macs.jpg macs1.jpg

7 hozzászólás ehhez: “Vörös cica gazdát keres”

  1. kállai roland írta:

    elvinném a cicát szívesen

  2. "cicák örökre" írta:

    Még most is sírok hogy elaltatták!!!!!!!(10-15 zsepit is telesírtam)

  3. Sütőné Bagyin Zsuzsa írta:

    Aki elaltatta,annak nem volt lelkiismeret furdalása?Mert én egy évvel ezelőtt menhelyről hoztam ki egy6-7 éves maincun cicust,akit senki sem akart elvinni. A lányom is ezt a menhelyet támogatja. Ő szólt, hogy van egy nagyon szép cica, csak el kell különíteni,nem lehet együtt a többiekkel mert sántít,és bántják. Meglátogattam. Hát SZERELEM VOLT ELSŐ LÁTÁSRA! Három hónap alatt teljesen szocializálódott.Kedvenc helye az emeleti szobákról lefelé vezető lépcsők közötti rész. Onnan kukucskált.Lili volt a neve. Azért csak volt, mert ivartalanítottuk és a mütét után a doktornő mondta meg hogy sajnos Lilikének daganatos a veséje és ha akarjuk elaltatja.Nem engedtük,De szebbé tettem neki azt az időt amíg velünk volt. Ápoltam,és a végén 5 napig vele aludtam a nappaliban az ülőgarnitúrán. Hatodik nap reggel felébredt és pisilni ment.Reménykedni kezdtem. Visszajött,hozzámbújt és éreztem ahogy egyre gyengébben veszi a levegőt. Elaludt örökre.Még most is könnyes a szemem ahogy írok. A kertünkben eltemettük és kapott egy szépen faragott kopjafát is.Némely állat inteligensebb, szeretetreméltóbb mint néhány ember!!!!

  4. fekecsi írta:

    Kérdésem volt hogy valóban elaltatták-e a cicust, mert teljesen ilyet láttam elütve 08.hóban a XX.-ben.

  5. D. László írta:

    07.07.27. Sajnos elkéstem, a cicust elaltatták. (három könnycsepp)

  6. Marion írta:

    en seretnem est a cicat nagyon kerem…!

  7. talaltcica írta:

    én is befogadtam egy ilyen kidobott cicát, őrülten félt mindentől, meg sem lehetett érinteni, ha csak felálltam a székről, beszaladt az ágy alá. fél év után már néha odadörgölőzött a lábamhoz, és pánikban bár, de néha megvakartatta magát. ma, egy év után, reggel bejön az ágyba dorombolni, a számítógép mellett fekszik, és addig simogatom, amíg csak akarom. mondom, teljesen vad állapotból egy év alatt házimacska lett. szóval minden a hozzáállás kérdése, és a macskák nagyon hamar alkalmazkodnak, és viszonozzák a szeretetet. ha ezt a cicát eleve meg lehet simogatni, akkor pillanatok alatt fogja viszonozni a megfelelő bánásmódot. drukkolok neki!!!

Írj egy kommentet