SOS WU-TANG SHAR-PEI (Karcagról)

Wu-tang vagyok 5-6 év körüli shar-pei lány. SOS SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM MERT NEM VÁLLAL TOVÁBB AZ IDEIGLENES BEFOGADÓ!!!!!

a történetem nem hétköznapi ezért nem kicsit vagyok bizalmatlan!
Két hete történt,hogy a „telepiek” akikhez ki tudja ,hogyan kerültem….már nem akartak látni engem ezért kitalálták ,hogy kutyákkal szedetnek szét. Mivel gyenge voltam és sovány ezért a rám uszított kutyák nem tépték sokáig gyenge védekezésre és támadásra képtelen testemet,hanem otthagytak mert Ők látták,hogy nem sok van már hátra! A telepi banda ekkor gondolt egy nagyot és a nyakamba kötelet kötve kihúztak a sintértelepre ,hogy majd ott elintéznek ,de a sintér elzavarta őket velem együtt . Ezután az erdőbe húzták szinte élettelen testemet és felakasztottak.Ez sem volt nekik elég még botokkal jól szét is vertek de akkor már a sokk hatása alatt álltam.Otthagytak elmentek …..
Aztán jött egy horgász akinek gyanús volt ,hogy kutyával mentek az erdőbe de anélkül jöttek ki.Utánam jött és levágott az ágról biztosan sokkos voltam mert ahogy csak bírtam futottam és végül a menhely közelében kötöttem ki. Nagyon féltem védekeztem volna …ételt és vizet hoztak d nem kellett éreztem ,hogy futni kell ,menekülni de hova???? Kivágták a nyakamból a madzagot ,de sajnos az érintés megriasztott és ahogyan bírtam menekültem. Aztán 3 nap mulva rámtalált egy hölgy az út szélén feküdtem akkor már félig kómában, kiszáradva. Hívta az állatvédőket és autóba tettek vittek az orvoshoz aki azt mondta,hogy csoda,hogy élek….TELJESEN KISZÁRADTAM a testem tele sebekkel és ütésnyomokkal ,kullancsok és bolhák is szívták azt a kevés vért ami még bennem volt. Két nap volt a vízválasztó,hogy meghalok e vagy itt maradok!
Hát maradtam mert erős vagyok és legyőzhetetlen mint a LEGYŐZHETETLEN WU-TANG. Már csak egy dolgot szeretnék egy befogadót ahol nyugodtan rendbe rakhatom a lelkem!
Kérlek segítsetek nekem mert Csütörtökön legkésőbb el kell hagynom az ideiglenes befogadóm házát! Sajnos utaznia kell mert olyan a munkája…..
De az eddigieket is köszönöm mindenkinek!!

Befogadót keresek Wu-Tang számára!!! EXTRA SOS!!!! Most szóltak,hogy holnap el kell hozni!!!!! SOS!!!!
06-30-525-0760


Írj egy kommentet